Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry dentysta w Bolesławcu.

~ niezalogowany
11 grudnia 2012r. o 0:09
~ napisał(a): To tylko Durynek, wyrozumiały jak mało kto , sama miałam podobnie , odchodziłam od zmysłów z bólu u innych dentystów, a ten człowiek potrafił mnie zrozumieć po jednym słowie , całe leczenie było bez bólu, nawet bez kłucia igłą, wyrywania nie czułam wcale ,dziwiłam się kiedy lekarz oznajmiał ,że już i mogłam zobaczyć wyrwany korzeń nie wiem dokładnie jak On to robi ale nic nigdy nie bolało a uzębienie miałam fatalne, zrobił mi w ''gębie'' porządek i raz na zawsze wyzwolił od strachu przed fotelem dentystycznym, przy tym jest miły ,sympatyczny i ..przystojny :D

Proszę o namiary, tel, adres... Czy przyjmuje tez na NFZ? Czy tylko prywatnie? Jaki koszt usunięcia zęba?

Zmoderowano 11.12.2012 godz.18:02 - powód: korekta cytowania (sentinel)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 grudnia 2012r. o 11:14
Durynek owszem dobry ale drogi, znam inna tansza i tez dobra dentystke ktora ma podejscie jak do człowieka a nie jak do konia :D
~~~ niezalogowany
11 grudnia 2012r. o 12:07
W. Durynek przyjmuje na NFZ. Naprawdę jest super dentystą.
~ niezalogowany
11 grudnia 2012r. o 12:42
~ napisał(a): Proszę o namiary, tel, adres... Czy przyjmuje tez na NFZ? Czy tylko prywatnie? Jaki koszt usunięcia zęba?

ul Zgorzelecka, wejście od podwórka , na przeciw apteki pod klonem, w tym budynku co ginekolog Pawlik, ,przyjmuje na NFZ, a nawet jak prywatnie ,]bo np komus się spieszy ], to wyrywanie jest tanio i na raz możliwe jest usunięcie więcej niż jedna pozostałośc po zębie.Polecam , polecam polecam.

Zmoderowano 11.12.2012 godz.18:02 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~ niezalogowany
11 grudnia 2012r. o 15:26
Dzięki śliczne. Przekaże informację, może się uda przekonać znajomą do wizyty u niego:))
~ niezalogowany
11 grudnia 2012r. o 16:01
~ napisał(a): Dzięki śliczne. Przekaże informację, może się uda przekonać znajomą do wizyty u niego:))

Najtrudniejsza jest pierwsza wizyta,żeby w ogóle wyjść z domu i znależć się u lekarza, a potem to po prostu powiedzieć,że żle się znosi ból i na pewno dentysta dostosuje sie do wrażliwości bólowej pacjenta,ze mna tak było :powiedziałam i spotkałam sie z uprzejmym zrozumieniem, cała rodzina leczyła i leczy zęby u Durynka i wszyscy zadowoleni ,i tez nikt nigdy nie mówił ,żeby leczenie było bolesne albo nieprzyjemne, w gabinecie sa nowoczesne urządzenia i pacjenci są leczeni dokładnie i skutecznie.Pozdrawiam.
~ niezalogowany
11 grudnia 2012r. o 18:34
Właśnie , wyjść z domu...do dentysty...pokonaćl strach przed bólem, przełamać wstyd... ze wzgledu na to co się ma w buzi, trudno mi jest wytłumaczyć znajomej że warto, nie tylko dla zdrowia, ale także dla samej siebie, dla ładnego uśmiechu. Fajna kobita, ale przytłoczona nieciekawym życiorysem, niezaradna troszke i przez to nie ufna. Może się uda. Jak ktoś ma jeszcze inne propozycje proszę pisać. A może gdzieś przyjmuje lekarz bez asystentki/ta? Cztery oczy to też jakaś zachęta moze byc.
~ niezalogowany
11 grudnia 2012r. o 20:08
Właśnie u Durynka pracuje ''fajna '' asystentka.A jeżeli chodzi o pokonanie wstydu z powodu tego ,że dopuściliśmy się braków w uzębieniu to tylko tak sie wydaje ,że lekarz będzie miał nam za złe ,i co sobie pomyśli, okazuje sie ,że nic bardziej mylnego, po prostu lekarz robi swoje i nie wypomina nam niczego, ze mna był bardzo przyjemny i rozmawiał sympatycznie, zreszta zawsze miał dobry humor.Wybór nalezy do Ciebie.:}
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza