Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry dentysta w Bolesławcu.

11682
#natkru nieaktywny
5 lutego 2014r. o 18:44
~ napisał(a): Witam, orientuje się może ktoś, gdzie przyjmuje dr Babijczuk, czy przypadkiem nie zmienił siedziby?

wiesz moze ile za wizytę bierze Babijczuk ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mmmmm niezalogowany
5 lutego 2014r. o 19:36
dr wiktor w stomadencie to jest gośc bez ściemniania i naciągania, bezbolesnie profesjonalnie polecam a kolejka do niego dłuuuuga :)
~oli niezalogowany
5 lutego 2014r. o 20:28
natkru napisał(a):
~ napisał(a): Witam, orientuje się może ktoś, gdzie przyjmuje dr Babijczuk, czy przypadkiem nie zmienił siedziby?

najlepiej zadzwon i zapytaj skad ktos ma wiedziec jakie masz zeby do leczenia czy kanalowo czy usuwanie czy wymiana plomby kazde leczenie inaczej kosztuje
~kasia niezalogowany
5 lutego 2014r. o 20:30
ja tez sie chetnie dowiem po ile w boleslawcu zaloze licowki kompozytowe wie ktos moze?? o porcelanowe nie pytam po to ok 1000zl za zeba
~majka niezalogowany
5 lutego 2014r. o 20:36
natkru napisał(a):

Przychodnia koło dino. 50 zł za to co zrobi i nie zrobi wystarczy ze otworzysz buzie własnie mam zamiar sprawdzic czy dodatkowo nie naciąga nfz bo rachunku nie daje .Ja nie polecam po usunieciu kamienia -50zł zeby były jasne 2 dni a kamien jak siedział tak siedział az do nastepnego dentysty za 30 zł z rachnkiem koło kwiaciarni za totolotkiem na starzynskiego
~JA niezalogowany
5 lutego 2014r. o 20:51
A jakie doświadczenia w leczeniu i wyrywaniu zębów macie u Pani dr. Koryckiej i jak cenowo ?
~ niezalogowany
5 lutego 2014r. o 21:14
~majka napisał(a):
natkru napisał(a):

Przychodnia koło dino. 50 zł za to co zrobi i nie zrobi wystarczy ze otworzysz buzie własnie mam zamiar sprawdzic czy dodatkowo nie naciąga nfz bo rachunku nie daje .Ja nie polecam po usunieciu kamienia -50zł zeby były jasne 2 dni a kamien jak siedział tak siedział az do nastepnego dentysty za 30 zł z rachnkiem koło kwiaciarni za totolotkiem na starzynskiego
a co to za dentysta na starzynskiego dobrze robi zeby bo ja sie chyba musze zglosic
~Michał niezalogowany
5 lutego 2014r. o 22:16
A ja polecam dr Babijczuka - usuwałem ostatnio ósemkę dolną - 150 zł i trwało to może 10 minut - całkowicie bezboleśnie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza