M21W2 napisał(a): Odpowiedziałem na pierwsze sześć skup się na tym co napisałem , stać Ciebie na to abyś zrozumiał , na szóste i siódme odpowiedz sobie sam . Zakończyłeś w stylu falco oceniając moją osobę . Jakbym miał się denerwować to po pierwsze znając jakość i wiedzę wielu dyskutantów pisałbym w ich stylu , po chamsku jako jakaś roślinka lub zielsko . Ty też w miarę jesteś rozpoznawalny , w swoich komentarzach niby antykomunista a gdzie tylko możesz atakujesz opozycję , całą opozycję od Żołnierzy Niezłomnych po opozycję Solidarnościową .
nie odpowiedziales na zadne moje pytanie, moje pytania sa precyzyjne i dotycza tekstu wiersza, np. miales odpowiedziec, kto wydal rozkaz a nie pitolic co tam ktos robil sobie kolo nosa w moskwie.
odpowiedz krotko i uzyj numerkow, ktore sa przy pytaniu. wymieniles obozy , ktore z niemieckimi, nie maja nic wspolnego. nie jestem antykomunista, jestem komunista bo jezus nim byl.
mam swoja wiedze na temat tzw. zolnierzy niezlomnych i nie mam zamiaru bawic sie w twojego lizodoopka i cie uszczesliwiac na jeden sposob. niezlomni czy jak ich tez nazywaja to byli byndyci, mordowali polakow, nie walczyli z armia radziecka i nas nie wyzwolili ani z biedy ani z okupowania nas, podarowanego przez aliantow stalinowi.
slidarnosci nie uwazam zza zadna opozycje bo byl to odlam pzpr lub neopzpr, to co mamy dzisiaj. solidarnosc dzialala na tyle na ile jej pozwolila pzpr. rozlam pzpr lub rozpad byl nieunikniony, solidarnosc jedynie to przyspieszyla, kto o tym decydowa z ramienia solidarnosci, nie jest tajemnica.