~~Rudożółta Języczka napisał(a): Miliony zdefraudowane a Ziobro szuka 4 groszy "łapówki"...
pisowska prokuratura odmówiła wszczęcia śledztwa przeciwko "Polskiej Fundacji Narodowej" za kampanię "sprawiedliwe sądy" z zawiadomienia Trzaskowskiego.
zajęła się za to sprawą Senatora Grodzkiego
prawo i sprawiedliwość wg nietykalnej pisowskiej kasty
~~Terakotowa Fasola napisał(a):
Co do reformy to masz rację ,że jest potrzebna ale nie reforma kagańcowa ,jeżeli ty w pracy będziesz narzekał na pracodawcę to uważasz że powinieneś zostać z tej pracy wyrzucony ?Reforma tak ale nie nagonka i polowanie na czarownice .
~~Zielonobiały Chaber napisał(a): Żeby było jak było, żeby sędzia złodziej nie był złodziejem tylko rozkojarzonym człowiekiem. Żebyśmy nadal do sądu chodzili tylko po wyrok a nie sprawiedliwość.
Mam gdzieś rząd PIS ale tylko oni próbują to towarzystwo zmusić do uczciwej pracy.
~~Rudożółta Języczka napisał(a): ...y podpalili mój dom - Polskę
Zastosowana autokorekta
~~Zielonobiały Chaber napisał(a):~~Rudożółta Języczka napisał(a): Miliony zdefraudowane a Ziobro szuka 4 groszy "łapówki"...
pisowska prokuratura odmówiła wszczęcia śledztwa przeciwko "Polskiej Fundacji Narodowej" za kampanię "sprawiedliwe sądy" z zawiadomienia Trzaskowskiego.
zajęła się za to sprawą Senatora Grodzkiego
prawo i sprawiedliwość wg nietykalnej pisowskiej kasty
Przecież Grodzki sam chce żeby służby zajęli się jego sprawą, dlaczego mu zabraniasz?
~~Morelowa Kalina napisał(a):~~Rudożółta Języczka napisał(a): ...y podpalili mój dom - Polskę
Polska twoim domem? Twoim domem są Niemcy albo Rosja.
Zastosowana autokorekta