~Ceglana Cynia napisał(a): Wspaniale, że jest twarzą broniącą nadzwyczajnej kasty. Z równym skutkiem mógłby być to klaun z balonikami. Ale mimo to Wałęsa to jednak jakiś ważny symbol. To żywy pomnik megalomanii. Człowiek tak słaby, że gotów za telewizor lub paczkę papierosów donieść na kolegę z pracy. Człowiek tak nieodpowiedzialny, że gotów ułaskawić nawet bossa mafii - Słowika.
Totalna opozycja zasługuje właśnie na takiego intelektualistę. Taki to marny koniec kariery sobie zgotował, bo na taki sobie dokładnie zasłużył. Brakuje jeszcze aby jeszcze z Tuleją, Urbanem oraz Najsztubem pojechali do Europarlamentu prosić o wsparcie.
A ja kiedyś myślałem, że to Palikot był żałosny he he
~~Bławatkowy Klon napisał(a): Stary chory człowiek ,nikt go nie chce ani żona ani dzieci ani Polacy. Nie wie co mówi nie ma co porównywać jego słów ze słowami Pana Prezydenta ,z którego jestem bardzo dumny.
~~Rudożółta Języczka napisał(a): Bohaterem naszej wolności jest WałęsaKto to jest ten Basta ?
i Basta!
~~Brązowozłoty Wrotycz napisał(a):~~Rudożółta Języczka napisał(a): Bohaterem naszej wolności jest WałęsaKto to jest ten Basta ?
i Basta!
Kiszczakowa twierdzi że bohaterem jest Kiszczak i Jaruzelski , Wałęsa im tylko pomagał .
Wymień jego zasługi , jesteś w stanie to opisać własnymi słowami wielbicielu TVN i memów .