~~Iliowobłękitny Słonecznik napisał(a):~Złota Gynostemma napisał(a): Co Was obchodzi że ma inną orientację..? To nie ma nic wspólnego w mądrym rządzeniem. Wystarczy spojrzeć na jego dokonania, osiągnięcia. To jak jest szanowany przez mądrych i wykształconych ludzi. Tym się kierujcie. Nie wartościami poza
A przepraszam bardzo, bo może nie zauważyłem czegoś. A jakie to wykształcenie super ma Biedroń? Po czym oceniasz, że jest mądry? Możesz podać przykłady? Mi się wydaje, że mądry człowiek nie znęca się nad rodziną.
A jeszcze jakbyś podał listę jego wyjątkowych osiągnięć i dokonań to byłoby super. Bo w tym Słupsku to słabo, słabo mu szło.
~~Szarawy Topinambur napisał(a):~~Iliowobłękitny Słonecznik napisał(a):~Złota Gynostemma napisał(a): Co Was obchodzi że ma inną orientację..? To nie ma nic wspólnego w mądrym rządzeniem. Wystarczy spojrzeć na jego dokonania, osiągnięcia. To jak jest szanowany przez mądrych i wykształconych ludzi. Tym się kierujcie. Nie wartościami poza
A przepraszam bardzo, bo może nie zauważyłem czegoś. A jakie to wykształcenie super ma Biedroń? Po czym oceniasz, że jest mądry? Możesz podać przykłady? Mi się wydaje, że mądry człowiek nie znęca się nad rodziną.
A jeszcze jakbyś podał listę jego wyjątkowych osiągnięć i dokonań to byłoby super. Bo w tym Słupsku to słabo, słabo mu szło.
Ktoś odpowie na pytania? Bo ciekawy jestem odpowiedzi.
~~Brązowożółta Lilia napisał(a):~~Szarawy Topinambur napisał(a):~~Iliowobłękitny Słonecznik napisał(a):~Złota Gynostemma napisał(a): Co Was obchodzi że ma inną orientację..? To nie ma nic wspólnego w mądrym rządzeniem. Wystarczy spojrzeć na jego dokonania, osiągnięcia. To jak jest szanowany przez mądrych i wykształconych ludzi. Tym się kierujcie. Nie wartościami poza
Ktoś odpowie na pytania? Bo ciekawy jestem odpowiedzi.
A możesz napisać jakie wykształcenie ma były lotnik marszałek Kuchciński .
~~Śliwkowa Lewizja napisał(a): Słyszałem, że Biedroń w kampanii prezydenckiej zamierza zajść w ciężę żeby go wyborcy zauważyli . [/ale nowina-allleluja
~Oliwkowozielona Maciejka napisał(a): Boże,jacy wy niektórzy jesteście wredni.Jak można być takimi mściwymi.Wstydzcie się takiego hejtu.
~~Pomarańczowy Gajowiec napisał(a): pójść do kościoła następnie na spotkanie z kandydatem lewicy partii, która walczy z kościołem katolickim, poklaskać gdy wygłosi, że lewica jest za związkami homo za aborcją w przyszłości za eutanazją itd. najciekawsze, że parę osób z siedzących na sali wcześniej było na mszy, tylko nie wiem w jakim charakterze jako szpicel, kret czy jako wierny?