~~Brązowozłota Acidantera niezalogowany 16 lutego 2020r. o 12:08
dziekuje za minimalną relacje tylko było 4ch ludzi?-frekwencja dopisała.Chyba ze niektórzy nie zażyczyły sobie by ujawniać swoją twarz.Czego się boją?-przecez to nie wstyd stanąc obok tak ..zaproszonego goscia
~~Iliowobłękitny Słonecznik niezalogowany 16 lutego 2020r. o 12:14
~~Bladozielony Ziarnopłon napisał(a): Takiego prezydenta nam potrzeba - normalny chłopak z Krosna, do wszystkiego doszedł swoją pracą. Nie żaden wnuk ministra czy syn profesora.
A fala hejtu i nienawiści w jego stronę i te z czapy wyjęte zarzuty tylko pokazują jak podłych ma przeciwników.
O jakiej pracy myślisz? Tern pan jest promowany tylko i wyłącznie ze względu na swój homoseksualizm. Czy bycie homoseksualistą to wystarczające "kompetencje" do zajmowania najwyższego stanowiska w państwie?
Niech sobie współżyje z żoną czy mężem Śmiszkiem - prywatnie w swoich czterech ścianach. Jego prywatna sprawa. Ale niech nie narzuca i nie promuje homoseksualizmu w szkołach i nie zakazuje mi myśleć tego, co chcę i mówić tego, co chcę. Przypomnę, że żona/mąż Śmiszek powiedział o planach wprowadzenia karalności za głoszenie poglądów niezgodnych z ideologią LGBT. To na Zachodzie już się dzieje.
A tak dla poszerzenia wiedzy o rewolucji seksualnej proponuję oglądnąć film "Syndrom Kinseya".
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.