~~Pomarańczowy Gajowiec napisał(a): pójść do kościoła następnie na spotkanie z kandydatem lewicy partii, która walczy z kościołem katolickim, poklaskać gdy wygłosi, że lewica jest za związkami homo za aborcją w przyszłości za eutanazją itd. najciekawsze, że parę osób z siedzących na sali wcześniej było na mszy, tylko nie wiem w jakim charakterze jako szpicel, kret czy jako wierny?By znać realia Polski kiedyś słuchało się Radia Wolnej Europy,Głosu Ameryki i Polskiego radia więc niektórym tak pozostało Co w tym złego mądrego uczy ,głupi myśli że wszystko wie i nic nie musi słuchać czy czytać
~~Jasnofioletowa Nemezja napisał(a):~~Pomarańczowy Gajowiec napisał(a): pójść do kościoła następnie na spotkanie z kandydatem lewicy partii, która walczy z kościołem katolickim, poklaskać gdy wygłosi, że lewica jest za związkami homo za aborcją w przyszłości za eutanazją itd. najciekawsze, że parę osób z siedzących na sali wcześniej było na mszy, tylko nie wiem w jakim charakterze jako szpicel, kret czy jako wierny?By znać realia Polski kiedyś słuchało się Radia Wolnej Europy,Głosu Ameryki i Polskiego radia więc niektórym tak pozostało Co w tym złego mądrego uczy ,głupi myśli że wszystko wie i nic nie musi słuchać czy czytać
~Beżowobrązowa Śnieguliczka napisał(a): Degrengilada veto, rano w kościele, po południu na wiecu czerwonych
~~Bladolawendowy Dzwonek napisał(a):~Beżowobrązowa Śnieguliczka napisał(a): Degrengilada veto, rano w kościele, po południu na wiecu czerwonych
I tu łżesz jak pies ten Pan nie chodzi do kościoła .