Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Robert Biedroń w Bolesławcu
~Jasnoczerwona Bylica niezalogowany
16 lutego 2020r. o 18:08
A gdzie pierwszy dam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnofioletowa Nemezja niezalogowany
16 lutego 2020r. o 18:08
~~Pomarańczowy Gajowiec napisał(a): pójść do kościoła następnie na spotkanie z kandydatem lewicy partii, która walczy z kościołem katolickim, poklaskać gdy wygłosi, że lewica jest za związkami homo za aborcją w przyszłości za eutanazją itd. najciekawsze, że parę osób z siedzących na sali wcześniej było na mszy, tylko nie wiem w jakim charakterze jako szpicel, kret czy jako wierny?
By znać realia Polski kiedyś słuchało się Radia Wolnej Europy,Głosu Ameryki i Polskiego radia więc niektórym tak pozostało Co w tym złego mądrego uczy ,głupi myśli że wszystko wie i nic nie musi słuchać czy czytać
~~Zielonkawobłękitny Zaślaz niezalogowany
16 lutego 2020r. o 18:18
WRAZ Z PRZEGRANĄ DUDY
PRZEGRA pis
PRZEGRA kościół Jędrasaszewskiego i Głódzia

WARTO TO ZROBIĆ DLA POLSKI I SIEBIE
~~Bladolawendowy Dzwonek niezalogowany
16 lutego 2020r. o 18:22
~~Jasnofioletowa Nemezja napisał(a):
~~Pomarańczowy Gajowiec napisał(a): pójść do kościoła następnie na spotkanie z kandydatem lewicy partii, która walczy z kościołem katolickim, poklaskać gdy wygłosi, że lewica jest za związkami homo za aborcją w przyszłości za eutanazją itd. najciekawsze, że parę osób z siedzących na sali wcześniej było na mszy, tylko nie wiem w jakim charakterze jako szpicel, kret czy jako wierny?
By znać realia Polski kiedyś słuchało się Radia Wolnej Europy,Głosu Ameryki i Polskiego radia więc niektórym tak pozostało Co w tym złego mądrego uczy ,głupi myśli że wszystko wie i nic nie musi słuchać czy czytać

Teraz Radio Wolna Europa i Głos Ameryki zastępuje TVN i Polsat tylko czekać jak PIsiory zaczną zakłócać i wprowadzać cenzurę jak kiedyś komuna .
~~Bladolawendowy Dzwonek niezalogowany
16 lutego 2020r. o 18:26
~Beżowobrązowa Śnieguliczka napisał(a): Degrengilada veto, rano w kościele, po południu na wiecu czerwonych

I tu łżesz jak pies ten Pan nie chodzi do kościoła .
~~Ciemnoróżowy Migdałowiec niezalogowany
16 lutego 2020r. o 18:32
~~Bladolawendowy Dzwonek napisał(a):
~Beżowobrązowa Śnieguliczka napisał(a): Degrengilada veto, rano w kościele, po południu na wiecu czerwonych

I tu łżesz jak pies ten Pan nie chodzi do kościoła .

To chodziło może o pałkawnika.
~~Miedziana Pernecja niezalogowany
16 lutego 2020r. o 18:33
Brawo. Biedroń jest na fali.
Konkretny facet.
W dupie mam jego upodobania sexualne...
~~Czarna Lilia niezalogowany
16 lutego 2020r. o 18:34
Głównie starsi ludzie na tym spotkaniu...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza