~Fioletowa Tibuchina napisał(a): Stałem w tej kolejce ok.2 godzin po to, żeby po dojściu do lady dowiedzieć się,że nie ma pączków z adwokatem a na pozostałe trzeba czekać ok.45 min. Żenada. Zrezygnowałem .A gdzie obiecane w reklamie co trzeci pączek za darmo. Nic takiego nie było.
~~Malachitowy Śniedek napisał(a):~Płomienny Kalocefalus napisał(a): nie jadam "kupnego g***a". Moja żona piecze wyśmienite z nadzieniem różanym ,również samodzielnie wykonanym - wszystko bez konserwantów.Piecze się ciastka a pączki smaży osiołku.
~~Zgniłozielona Perowskia napisał(a): Jedzcie , jedzcie. Jak zapłacicie podatek cukrowy to przestaniecie. Chociaż raz wprowadzą jakiś sensowny podatek.
~~Karminowoczerwony Enkiant napisał(a):Taki jak ja to ciebie darmozjadzie utrzymuje.~~Zgniłozielona Perowskia napisał(a): Jedzcie , jedzcie. Jak zapłacicie podatek cukrowy to przestaniecie. Chociaż raz wprowadzą jakiś sensowny podatek.
przydałby się podatek dla takich jak TY
~~Zgniłozielona Perowskia napisał(a):~~Karminowoczerwony Enkiant napisał(a):Taki jak ja to ciebie darmozjadzie utrzymuje.~~Zgniłozielona Perowskia napisał(a): Jedzcie , jedzcie. Jak zapłacicie podatek cukrowy to przestaniecie. Chociaż raz wprowadzą jakiś sensowny podatek.
przydałby się podatek dla takich jak TY