Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Wybory prezydenckie 2020

~~Różowy Len niezalogowany
16 czerwca 2020r. o 15:59
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):
~~Różowy Len napisał(a):
~~Kawowy Cytryniec napisał(a): Po dzisiejszym wystąpieniu pana prezydenta bez wątpienia możemy stwierdzić,że pan Duda dalej bez refleksyjnie zamierza wspierać chore pomysły szeregowego posła Kaczyńskiego.

Wolę Kaczyńskiego niż Merkel czy Sorosa

A ja wolę Tuska .

To po co się krygujesz. Pisz wprost że chcesz aby Angela rządziła Polską. Bo to na jedno wychodzi.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Pistacjowa Forsycja niezalogowany
16 czerwca 2020r. o 16:02
~~Różowy Len napisał(a):
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):
~~Różowy Len napisał(a):
~~Kawowy Cytryniec napisał(a): Po dzisiejszym wystąpieniu pana prezydenta bez wątpienia możemy stwierdzić,że pan Duda dalej bez refleksyjnie zamierza wspierać chore pomysły szeregowego posła Kaczyńskiego.

Wolę Kaczyńskiego niż Merkel czy Sorosa

A ja wolę Tuska .

To po co się krygujesz. Pisz wprost że chcesz aby Angela rządziła Polską. Bo to na jedno wychodzi.

Tak wolę Angelę od Kaczora lepiej jeździć niemieckim Mercedesem niż elektrycznym samochodem widmo .
~~Różowy Len niezalogowany
16 czerwca 2020r. o 16:05
Zobaczysz ty Mercedesa. Będziesz zasuwał za miskę ryżu jak to ustalała ekipa od ośmiorniczek. A pieniądze znów będą płynęły do Niemiec.
~Platynowy Mak niezalogowany
16 czerwca 2020r. o 16:23
Powiedzmy sobie wprost. Ten wybór to wybór między dwiema wizjami Polski. Nie między Dudą, a Trzaskowskim tylko między Kaczyzmem, a Nowym Porządkiem Świata grupy Bilderberg. Nie jest inaczej.
I Polacy zdecydują jakiej Polski chcą. Każdy wybór nie będzie wyborem dobrym.
Jednak rozum i serce podpowiada mi, że jednak obcy nie chcą, aby Polska była suwerenem.
Soros jawnie jest zwolennikiem Multi-kulti. Jest jawnym wrogiem Naródow. Wierzy po prostu w międzynarodówkę, bez religii, bez tożsamości narodowej, bez tradycji. To współczesny rodzaj tęczowej KOMUNY. KIEDYŚ, nim wchodziła tęczowa była pod sztandarem czerwonym. Z jakim hukiem to się rozwaliło to dobrze wiemy. Ta tęczowa również runie z ogromnym hukiem.
Zatem Polacy muszą wybrać, czy chcą się podłączyć do wizji Sorosa i wziąć udział w tym utopijnym gendrowym eksperymencie.
Współczuję sobie, że muszę iść na Dudę. Ale ale mniej to będzie mnie bolało jak oddanie władzy Sorosowi.
211
skorn
16 czerwca 2020r. o 17:13
~~Różowy Len napisał(a): Sercem byłem za Bosakiem. Ale jak usłyszałem że na ewentualną II turę zaproponują popieranie Trzaskowskiego

Źle słyszałeś.

Dopisane 16.06.2020r. o godz. 17:13:

PiS ma już koalicjantów w sejmie. Wystarczy popatrzyć na głosowania np. w sprawie podnoszenia podatków, kto wraz nimi głosował "za".

<i>
~Rumiana Pietruszka niezalogowany
16 czerwca 2020r. o 17:26
Trzeba w końcu pogonić PiS i najlepiej wszystkich którzy choćby nawet ciut byli podejrzani w jakiejkolwiek aferce, aferze itp.
~Złotawa Gunera niezalogowany
16 czerwca 2020r. o 18:39
Pietruszka masz rację, takie aferki jak Amber Gold, VAT, OFE, dzika reprywatyzacja itp.
22258
#Horus nieaktywny
16 czerwca 2020r. o 19:05
i okradanie kontenerów wrocławskiego PCK ...
REKLAMAMrowka zaprasza