Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wybory prezydenckie 2020

~~Lawendowa Skimia niezalogowany
16 czerwca 2020r. o 20:07
Awantura i wulgaryzmy na imprezie z Szydło! Sprawę jako pierwszy opisał tarnowski tygodnik "TEMI". To własnie w tym mieście doszło do nieprzyjemnego incydentu na wiecu z udziałem byłej premier. Podczas przemówienia Szydło do fotoreportera miał podejść Janusz Gładysz, lokalny działacz PiS. Według relacji mężczyzna zwyzywał Koniarza i zasłonił mu obiektyw aparatu. Polityk - najpierw wypierał się swojego zachowania, potem jednak w rozmowie z lokalnymi mediami zmienił narracje. Przekonywał, że... nie poznał fotografa, bo... "bo był na luzie ubrany". - Widziałem tylko człowieka stojącego z młodymi ludźmi, którzy chcą wyrażać inne poglądy, protestować, robić zamieszanie. Rozmawiał z nimi w taki sposób, że odniosłem wrażenie, że chce ich ustawić do lepszego zdjęcia na tle Beaty Szydło. Trochę wtedy straciłem nerwy i zasłoniłem mu kamerę, ale on nie ustępował i we mnie zawrzało… Byłem przekonany, że przyszedł jakiś człowiek, żeby się wkręcić, i stąd moja wybuchowa reakcja - przyznał się Gładysz w rozmowie z "TEMI" i zapewnił, że przeprosił Koniarza. Nagranie jednak pozostało. Szydło pewnie się ostro wkurzy na tarnowskiego działacza...

ANDZEJ DUDA ANDRZEJ DUDA
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
2067
kuc1960
16 czerwca 2020r. o 21:09
To jest wiadomość dnia -ALE CZY REDAKTORZY tvp NIE PRZESADZILI Z MATMĄ??????????[img=1592334544_4fkwg26.jpg]
22258
#Horus nieaktywny
16 czerwca 2020r. o 21:34
~~Lawendowa Skimia napisał(a):

Awantura i wulgaryzmy na imprezie z Szydło!

''Pojawienie się osób ze środowiska LGBT na niedzielnym wiecu poparcia dla Andrzeja Dudy w centrum Tarnowa zdeprymowało lokalnych działaczy PiS. Relacjonujący to wydarzenie fotoreporter Tadeusz Koniarz twierdzi, że jednemu z nich do tego stopnia puściły nerwy, iż ten usiłował mu utrudniać pracę i nazwał "pier... kapusiem", co zarejestrował mikrofon lokalnej telewizji. Były kandydat na prezydenta Tarnowa z ramienia PiS Janusz Gładysz najpierw się takich słów wypierał, ale kilka godzin później uderzył się w pierś i przepraszał. ''

zaprzeczał a później przepraszał bo kamery to uchwyciły?
czyli to taki męski odpowiednik lichockiej ...

aproposik beci ''crash test'' :]

dlaczego nie zaprosiła ani tvkura ani ''gangu słodziaków'' pisowskich na ślub młodszego syna Błażeja?
tylko tak po cichaczu ,w ukryciu syn bierze ślub a ''narodowe media'' o tym milczą?

tym bardziej że ''tradycja'' w rodzince będzie podtrzymana ...
żona Błażeja to też ''becia''

ja pierdzielę ...
becia szydło ,becia kempa, becia mazurek ...strach pomyśleć o tym co się będzie działo jak niedługo w sejmie pojawi się ''becia bis'' :]

zaraz mi się przypominają ''dwie gosiewskie'' :]
i zawsze nie wiem która z nich jest wredniejsza...pierwsza czy ta druga...:]
ale pazerne są jednakowo ...hahaha
~~Pistacjowa Forsycja niezalogowany
16 czerwca 2020r. o 21:43
kuc1960 napisał(a): To jest wiadomość dnia -ALE CZY REDAKTORZY tvp NIE PRZESADZILI Z MATMĄ??????????[img=1592334544_4fkwg26.jpg]

Dobrze policzyli na wybory pójdzie 130 % obywateli .Duda w pierwszej turze 70% a ciekawe ile w drugiej chyba 99%
22258
#Horus nieaktywny
16 czerwca 2020r. o 21:54
jak w takim tempie będzie rosło poparcie''budyniowi'' jak lajków na twitku Bortniczuka to poparcie zatrzyma się w okolicy 189 %

banda pieprzonych oszustów...:]
~~Żółtorudy Ligustr niezalogowany
16 czerwca 2020r. o 22:17
- "W 2015 roku Rafał Trzaskowski nazwał podwyższenie wieku emerytalnego wysiłkiem modernizacyjnym. Co za bezczelność. Dla kogo taka modernizacja?
Dla Polaków czy dla sfer zagranicznych, finansowych, które na tym chcą zarobić?" - przypomniał prezydent Andrzej Duda.
Rafał Trzaskowski Partia Oszustów
~~Żółtorudy Ligustr niezalogowany
16 czerwca 2020r. o 23:05
– "Dziś rządzącym brakuje przyzwoitości, uczciwości i prawdomówności "– wyliczał
w Krakowie Rafał Trzaskowski
Ciekawe co na to ofiary dzikiej reprywatyzacji, czy rodzice płacący za "bezpłatne" :D
żłobki w Warszawie. Co młodzież korzystająca z "darmowej" :D komunikacji w Warszawie. A jak wyglądała by Wisła gdyby nie skuteczna interwencja rządzących?
Rafał Trzaskowski Partia Oszustów ;(
~~Brunatnofioletowy Pieris niezalogowany
16 czerwca 2020r. o 23:06
Horus napisał(a): i okradanie kontenerów wrocławskiego PCK ...

ty okradałeś? za wiele o tym wiesz :)