Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czy 'Konfederacja ' jest partią prorosyjską?

22258
#Horus nieaktywny
11 czerwca 2020r. o 6:43
ale przyznasz że co najmniej dziwnie to wygląda kiedy kieruje się zarzuty przedstawicielom innych opcji politycznych że występują w niemieckich czy francuskich tv a tu sprawa występów w rosyjskim Sputniku już nie jest taka zajmująca i nic nie znaczy ...

powstaje pewien dysonans pomiędzy tym co chce nam przekazać obecna władza a tym co robi kierownictwo Konfederacji ...

jeśli korwin chciałby takiego prezydenta jak Putin to można mieć już wizję tego co mogło by nastąpić po objęciu władzy przez takich jak korwin ,braun czy Bosak...

przecież Bosak to gorliwy ''uczeń'' korwina ...

nikt o zdrowych zmysłach nie chce Polski nacjonalistycznej a gadki o ''narodowym patriotyzmie'' to tylko swoista przykrywka ...ot ładniej brzmi i może budzić miłe odczucia ...;)

ale to tak jakby ciało zżerane przez trąd ubrać w jedwabie...;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Oranżowa Liatra niezalogowany
11 czerwca 2020r. o 9:36
Horus napisał(a): ale przyznasz że co najmniej dziwnie to wygląda kiedy kieruje się zarzuty przedstawicielom innych opcji politycznych że występują w niemieckich czy francuskich tv a tu sprawa występów w rosyjskim Sputniku już nie jest taka zajmująca i nic nie znaczy ...

powstaje pewien dysonans pomiędzy tym co chce nam przekazać obecna władza a tym co robi kierownictwo Konfederacji ...

jeśli korwin chciałby takiego prezydenta jak Putin to można mieć już wizję tego co mogło by nastąpić po objęciu władzy przez takich jak korwin ,braun czy Bosak...

przecież Bosak to gorliwy ''uczeń'' korwina ...

nikt o zdrowych zmysłach nie chce Polski nacjonalistycznej a gadki o ''narodowym patriotyzmie'' to tylko swoista przykrywka ...ot ładniej brzmi i może budzić miłe odczucia ...;)

ale to tak jakby ciało zżerane przez trąd ubrać w jedwabie...;)

Te "filozof". Może zamiast tutaj durnia z siebie robić szukając nieistniejących haków na konfederację, odpowiesz w końcu na pytania zadane w wątku o PIS jaki będzie nowy rząd po wygranej trzaskowskiego?
Bo zrobiłeś wczoraj z siebie totalnego oszołoma
22258
#Horus nieaktywny
11 czerwca 2020r. o 10:02
nie świruj...
nikt nie napisał gdzie mogę się mylić lub gdzie się mylę ..

a ty co masz do powiedzenia?

pamiętasz jak skończyły się rządy Suchockiej?
z A.Lepperem było bardzo podobnie ...
więc nie pierdziel tu swoich ''objawień'' tylko wal konkretnie ..
chętnie poznam twoje zdanie...;)

dzisiaj ...y walczą o swojego prezydenta bo jego utrata to groźba utraty wszystkiego ...dosłownie
a wtedy dymisje , rozwiązanie sejmu i kolejne wybory parlamentarne a to nie daje już tak pewnej większości sejmowej ...

i co ?...kolejny rozdział ich opozycji?
jestem przekonany że jak duda przegra w niedługim czasie po tym będą wybory parlamentarne ...

wystarczy czytać historię poprzednich wyborów...

ale ty wolisz pisać bzdety zamiast czytać ..;)

a temat jest o Konfederacji i ich kierownictwie które wielu uważa za prorosyjskie...

a ty?
co myślisz o korwinie i tym jak wychwala Putina?

czy to akurat;) cię nie interesuje ...

Zastosowana autokorekta

~~Oranżowa Liatra niezalogowany
11 czerwca 2020r. o 10:24
Horus napisał(a): nie świruj...

Nikt nie napisał gdzie się mylisz????
chłopie, ty tam w niczym nie masz racji!! przejdź do tematu o PIS i spróbuj wybrnąć ze swoich głupot
~~Kawowy Cytryniec niezalogowany
11 czerwca 2020r. o 11:02
Jak pokazuje historia żadna partia nacjonalistyczna czy narodowościowa nic dobrego nie przyniosła krajowi w którym się zagnieździła . Piękne słowa są dla frajerów,ludzi sfrustrowanych i nie widzących perspektyw na przyszłość.
22258
#Horus nieaktywny
11 czerwca 2020r. o 11:13
~~Oranżowa Liatra napisał(a):
Horus napisał(a): nie świruj...

Nikt nie napisał gdzie się mylisz????
chłopie, ty tam w niczym nie masz racji!! przejdź do tematu o PIS i spróbuj wybrnąć ze swoich głupot

no to czekam ...
pisz gdzie się mylę

w temacie o pisio.rach tam następni ''znawcy'' tematu...
''króluje'' niejaka ''psianka'' której strach zajrzał w oczy...:]

no jak tam ''konfederaci''?
uważacie że Putin byłby dobrym prezydentem Polski?....:]
211
skorn
11 czerwca 2020r. o 17:41
Horus napisał(a): przecież Bosak to gorliwy ''uczeń'' korwina ...

To co napisałeś pokazuje jak "wnikliwym" obserwatorem polskiej sceny politycznej jesteś. ; )

Jak dla mnie trudno o dwóch bardziej różniących się polityków w obrębie tej koalicji. No może Winnicki jest jeszcze dalej od Korwina niż Bosak.

Postawiłeś tezę, udowodnij.

<i>
22258
#Horus nieaktywny
11 czerwca 2020r. o 18:15
skorn napisał(a):
Horus napisał(a): przecież Bosak to gorliwy ''uczeń'' korwina ...

To co napisałeś pokazuje jak "wnikliwym" obserwatorem polskiej sceny politycznej jesteś. ; )

Jak dla mnie trudno o dwóch bardziej różniących się polityków w obrębie tej koalicji. No może Winnicki jest jeszcze dalej od Korwina niż Bosak.

Postawiłeś tezę, udowodnij.

kolejna twoja ''gierka''
piszesz że ja postawiłem jakąś ''tezę ''
ok
a ty co w zamian?

''Jak dla mnie trudno o dwóch bardziej różniących się polityków w obrębie tej koalicji. ''

zabrakło wyjaśnienia co jest podstawą ..twojej tezy...;)

winnicki na tle Bosaka to kompletne ''dno'' ...;)

był jednym z tych którzy na jeden z marszów tzw.''narodowych'' zapraszał Combat-18
wiesz czym piszę ?...;)
czy ponownie nie jesteś w ''temacie''
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.