Horus napisał(a): ale przyznasz że co najmniej dziwnie to wygląda kiedy kieruje się zarzuty przedstawicielom innych opcji politycznych że występują w niemieckich czy francuskich tv a tu sprawa występów w rosyjskim Sputniku już nie jest taka zajmująca i nic nie znaczy ...
powstaje pewien dysonans pomiędzy tym co chce nam przekazać obecna władza a tym co robi kierownictwo Konfederacji ...
jeśli korwin chciałby takiego prezydenta jak Putin to można mieć już wizję tego co mogło by nastąpić po objęciu władzy przez takich jak korwin ,braun czy Bosak...
przecież Bosak to gorliwy ''uczeń'' korwina ...
nikt o zdrowych zmysłach nie chce Polski nacjonalistycznej a gadki o ''narodowym patriotyzmie'' to tylko swoista przykrywka ...ot ładniej brzmi i może budzić miłe odczucia ...;)
ale to tak jakby ciało zżerane przez trąd ubrać w jedwabie...;)
Zastosowana autokorekta
Horus napisał(a): nie świruj...
nikt nie napisał gdzie mogę się mylić lub gdzie się mylę ..
~~Oranżowa Liatra napisał(a):Horus napisał(a): nie świruj...
nikt nie napisał gdzie mogę się mylić lub gdzie się mylę ..
Nikt nie napisał gdzie się mylisz????
chłopie, ty tam w niczym nie masz racji!! przejdź do tematu o PIS i spróbuj wybrnąć ze swoich głupot
Horus napisał(a): przecież Bosak to gorliwy ''uczeń'' korwina ...
skorn napisał(a):Horus napisał(a): przecież Bosak to gorliwy ''uczeń'' korwina ...
To co napisałeś pokazuje jak "wnikliwym" obserwatorem polskiej sceny politycznej jesteś. ; )
Jak dla mnie trudno o dwóch bardziej różniących się polityków w obrębie tej koalicji. No może Winnicki jest jeszcze dalej od Korwina niż Bosak.
Postawiłeś tezę, udowodnij.