kłamstwa?
to dlaczego uciekasz często od odpowiedzi?
bo się boisz prawdy i znikasz by się wylogować i pluć za krzaka...
ty się tu qwax-em nie zasłaniaj bo on jest tobie podobny...
jesteście po jednej polityczno-propagandowej ''szkole''
a co do życia osobistego -miałeś i masz problemy ze swoim a wpieprzasz się w czyjeś...
może warto swojemu życiu poświęcić więcej czasu ...
i tu odzywa się twoja komitywa z koleżką ...nabyłeś to od niego bo macie identyczne ''charaktery''
bawisz się w ''politykowanie'' ok
uprawiasz tu ta swoja korwinową propagandę ok.
ale po co mi się wbijasz na priv z jakimiś tłumaczeniami?
przecież wszystko to co tam napisałeś możesz napisać tutaj ...na forum
jakiś ty biedny ,niedoceniony ,jacy to wszyscy źli kiedy ty emanujesz dobrocią ...hahaha
wszyscy by ci współczuli ...
twoje kmiotostwo wychodzi w takich momentach ..piszesz do innych o spamowaniu a tu co sam robisz? przecież to temat o konfederacji...;)
a ty ani słowa o tym jak widzisz wypowiedzi swojego ''guru''...
to cały ty...podobny jemu ...
jedna z cech wspólnych?...''mizoginizm''
ale on ma kasiorę i to niektóre kusi...;)
a ty? opowiadaj...hahaha
tylko jedno was różni .... on miał już trzy żony a ty nadal samotny ...
dlaczego?...bo jesteś pusty jak turecki taraban ...:]
Dopisane 12.06.2020r. o godz. 06:57:
~~Kawowy Cytryniec napisał(a): ~~Mysi Miłorząb napisał(a): ~~Kawowy Cytryniec napisał(a): Jak pokazuje historia żadna partia nacjonalistyczna czy narodowościowa nic dobrego nie przyniosła krajowi w którym się zagnieździła . Piękne słowa są dla frajerów,ludzi sfrustrowanych i nie widzących perspektyw na przyszłość.
Historia tak pokazuje? To ciekawe. Może masz na myśli partie lewicowe, bo te zawsze doprowadzały do tragedii. Teraz nas też doprowadzą. A może nie bardzo znasz historię, albo znasz jej lewicową wersję, bo ta jest promowana na siły od lat. I nieważne, że nie jest zgodna z faktami.
Więc według ciebie faszyści z Włoch i Niemiec to byli lewacy ? taki mały przykład.
łże w każdym calu ...
kiedy wczoraj wkleiłem im zdjęcie gdzie były flagi Fuerza Nueva pochowali się po norach ...
nikt tego nie skomentował ...
kiedy im kiedyś napisałem o tym że lider tego skrajnie faszystowskiego ugrupowania zamordował człowieka pozamykali gęby...
i co teraz?...piszą o tym że wszystko zło pochodzi od lewicy?
przecież zamordowali ''lewicowca''
a kim jest ten ich Blas Pinar?
ale o takich sprawach oni milczą ...wczoraj im wspomniałem o zapraszaniu do Polski Combat -18...dlaczego zamilkli?
wytykałem im nie raz ''korzenie'' z jakich wywodzi się zarówno konfederacja ,onr czy falanga...
nie raz pisałem im o ''mieczykach Chrobrego'' i wielu ,wielu innych sprawach ...
po tym zapadała cisza...;)