Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czy 'Konfederacja ' jest partią prorosyjską?

~~Ciemnofioletowy Pomidor niezalogowany
10 lipca 2020r. o 10:37
qwax_ napisał(a):
Horus napisał(a):

Potrafisz rozsądnie wytłumaczyć dlaczego PIS zgodziło się na zmianę K-B na Trzaskowskiego??

Ja mógłbym Ci odpowiedzieć, ale że głosuję na Dudę nie wiem, czy powinienem ;)

horusfalco to zacietrzewiony tepak nie jarzy prostych mechanizmów ):
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 lipca 2020r. o 10:55
:D

Chyba pójdę jednak na Trzaskowskiego , jeśli Horus ma zostać ministrem od propagandy :D

Jak widzisz Ksawery , nie tylko Ty lubisz z gościem dyskutować ... miałem kiedyś kolegę nazywałem go Głupią Papugą , ale przecież nikt przy zdrowych zmysłach nie skojarzy Falco z Horusem :D

A tak na poważnie Ksawery Ty też olejesz drugą turę , no powiedz mi , że kłamie :)

Trzeba będzie jeszcze czekać na ostateczną śmierć Bandy Czworga

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Pistacjowa Forsycja niezalogowany
10 lipca 2020r. o 11:04
~~Ciemnofioletowy Pomidor napisał(a):
qwax_ napisał(a):
Horus napisał(a):

Potrafisz rozsądnie wytłumaczyć dlaczego PIS zgodziło się na zmianę K-B na Trzaskowskiego??

Czym się chwalisz przygłupie .
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 lipca 2020r. o 11:25
Pomidorze nie warto na mecenasa głosować . Dwóch takich co ukradli Lunę już przy okrągłym stole bawiło się w politykę . Jeden padł był pod Smoleńskiem , a drugi pociąga dalej za sznurki . Orator mecenas z kapelusza wzięty pięć lat temu , klęczący przy ustawach Donalda prawdopodobnie podczas ostatniej wizyty w USraelu sprzedał polskie złoża naturalne hamerykańskim korporacjom. Ustawka 1066 wynaleziona przez POpaprańców do dzisiaj obowiązuje i żaden Pisior się nie zająknie.

Straszą nas od lat ... szatanem , Putlerem , koronaświrusem i każą wybierać między dżumą , a cholerą.

Panna olewa wolny wybór . Pan Andrzej Sapkowski pisząc elegię o Wiedźminie zawarł na kartach książki fantastyczną wręcz myśl " to jest wasza wojna , nie moja " :)

Olać drugą turę !!!

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Żonkilowa Magnolia niezalogowany
10 lipca 2020r. o 11:29
Panna przemyśl to :) W tym momencie DUDA jest najlepszym wyborem. Każdy głos się liczy. Nie bądź bierny, wybiorą za ciebie.
13926
qwax_
10 lipca 2020r. o 11:34
Pannazdzieckiem napisał(a):
A tak na poważnie Ksawery Ty też olejesz drugą turę , no powiedz mi , że kłamie :)

Ja już głosowałem w tych wyborach, a z racji tego, że mój kandydat nie wszedł do II tury, więc ja wybory już zakończyłem.
A z tej dwójki nikt nie zasługuje na wybór ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~Rudawobrązowy Miłek niezalogowany
10 lipca 2020r. o 12:03
qwax_ napisał(a):

Ja już głosowałem w tych wyborach, a z racji tego, że mój kandydat nie wszedł do II tury, więc ja wybory już zakończyłem.

To dostaniesz POtrzaska wybranego przez horegofalco.Gratuluję decyzji.
22258
#Horus nieaktywny
10 lipca 2020r. o 12:17
~~Ciemnofioletowy Pomidor napisał(a):
qwax_ napisał(a):
Horus napisał(a):

jeśli taki ktoś jak ty ma mnie za tępaka to jak określisz qwaxa- i jego klakierka co to mi stawiają idioty.czne pytanie ...'dlaczego pis zgodziło się na zmianę kandydata''

to jest skrajny DEBILI.ZM stawiać takie pytanie

ciekawe jest że żaden z nich nie poparł tej swojej ''tezy'' a to pokzauje tylko kompletną ignorancję w temacie ...
ja praktycznie w każdej chwili mogę napisać taki jak ty że pisdzielce nie mieli na to żadnego wpływu...;)
ale że lubię czytać tak idioty.czne ''uzasadnienia'' jeszcze się powstrzymam od wyjaśnień...;)

pomyślcie jeszcze o jednym oszołomy...
przecież gdyby pisdzielce mieli możliwość ''nie wyrażenia zgody'' :] to by to zrobili i już by mieli swojego ''prezydeta''

brak wam logiki w tym co tu chcecie udowodnić ...

piszcie dalej ...hahaha

Dopisane 10.07.2020r. o godz. 12:17:

~~Rudawobrązowy Miłek napisał(a):
qwax_ napisał(a):

To dostaniesz POtrzaska wybranego przez horegofalco.Gratuluję decyzji.

Trzaskowski forever...
Trzaskowski Victory

:)

na pohybel pisdzielcom :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.