qwax_ napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):
A tak na poważnie Ksawery Ty też olejesz drugą turę , no powiedz mi , że kłamie :)
Ja już głosowałem w tych wyborach, a z racji tego, że mój kandydat nie wszedł do II tury, więc ja wybory już zakończyłem.
A z tej dwójki nikt nie zasługuje na wybór ;)
Horus napisał(a): [
przecież gdyby pisdzielce mieli możliwość ''nie wyrażenia zgody'' :] to by to zrobili i już by mieli swojego ''prezydeta''
qwax_ napisał(a):Horus napisał(a): [
przecież gdyby pisdzielce mieli możliwość ''nie wyrażenia zgody'' :] to by to zrobili i już by mieli swojego ''prezydeta''
Po raz kolejny się mylisz - w czasie, gdy jeszcze kandydowała Kidawa, Duda nie miał ponad 50% poparcia, a dodatkowo to poparcie systematycznie malało, więc II tura była pewna.
Pytanie tylko, kto byłby w II turze z Dudą? Może Hołownia, może Biedroń, a może Bosak... ;)
I kogo z tych kandydatów PIS bałby się najbardziej? ;)
Więc umiesz teraz odpowiedzieć, dlaczego PIS ZGODZIŁ SIĘ NA PODMIANKĘ KANDYDATA??
Jeśli nie chcesz/nie umiesz odpowiedzieć, to podaj chociaż przepis prawny, który
jasno mówi, że można było podmienić kandydata lub też zabraniający takiej podmiany :)
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):qwax_ napisał(a):Horus napisał(a): [
Po raz kolejny się mylisz - w czasie, gdy jeszcze kandydowała Kidawa, Duda nie miał ponad 50% poparcia, a dodatkowo to poparcie systematycznie malało, więc II tura była pewna.
Pytanie tylko, kto byłby w II turze z Dudą? Może Hołownia, może Biedroń, a może Bosak... ;)
I kogo z tych kandydatów PIS bałby się najbardziej? ;)
Więc umiesz teraz odpowiedzieć, dlaczego PIS ZGODZIŁ SIĘ NA PODMIANKĘ KANDYDATA??
Jeśli nie chcesz/nie umiesz odpowiedzieć, to podaj chociaż przepis prawny, który
jasno mówi, że można było podmienić kandydata lub też zabraniający takiej podmiany :)
Tylko nie mów ,że PIS bał się Bosaka, po pierwsze w drugiej turze znalazł by się Hołownia który na pewno był najlepszym kandydatem z całej stawki .Co do konfederacji jest to zlepek kilku ugrupowań które pis wchłonie jak wieloryb plankton .
Pannazdzieckiem napisał(a): Ciekawym skąd weźmie kasę , jeśli nie będzie drukował :) Bo moim zdaniem z tego społeczeństwa już więcej wydusić się nie da :) Dług przekroczył bilion , a każdy z nas razem z moją Wnusią Natali ma do zapłacenia ponad pięćdziesiąt kawałków cholera wie komu. Trzydzieści lat psu w dupę ... transformacji ustrojowej i dalej z ręką w nocniku :)