qwax_ napisał(a): Horus napisał(a):
PIS ZGODZIŁ SIĘ NA PODMIANKĘ KANDYDATA??
a miał inne wyjście?
zresztą nie było w tym żadnej zgody pisdzielców...
po prostu musieli to przyklepać ...
Musieli to przyklepać, a jednocześnie nie było w tym żadnej zgody PIS? Dobre ;)
A kto by im zabronił na niedopuszczeni Trzaskowskiego do wyborów??
Przecież oni robią co chcą. Chyba wiesz o tym najlepiej ;)
I pokaż mi przepis prawny, który pozwala na taką podmiankę :)
dalej nie wiesz co piszesz a że dzień się kończy a jutro ...wiadomo , więc ci coś wyjaśnię bo piszac do mnie bym ruszył łepetyną sam masz z tym ewidentne problemy...;)
pisdzielce się bali ogłoszenia kolejnych wyborów dlatego sam ''zombie'' terlecki namawiał mckwacza do przesunięcia terminów...to by WYMAGAŁO startu Kidawy co przecież pisdzielcom było by na rękę przy jej tak niskim poparciu...czyż nie?
ale to rodziło problem z podważaniem takiej decyzji nawet przez sąd ...
dlatego mckwacz wymiękł i to on zadecydował o nowej ordynacji ale to qwaxiku pociągnęło za sobą kolejne zagrożenie o którym mckwacz nie wiedział bo nie spodziewał się tak wysokiego poparcia dla Trzaskowskiego ...
a właśnie to- teraz czytaj ze zrozumieniem ;)- POZWOLIŁO na wprowadzenie do tego wyścigu nowych kandydatów w tym właśnie Trzaskowskiego
więc nie pierdziel tu farmazonów że to pis POZWOLIŁ na wymianę tylko POZWOLIŁA na to nowa ordynacja a której zapisów mckwacz nie przewidział ...
ot myślał że KO z tego nie skorzysta i te kilka dni jakie sami dali Trzaskowskiemu nie wystarczy na zebranie tych wymaganych podpisów ...
a tu szok...zebrał o wiele więcej głosów poparcia i teraz i mckwacz i sam ''budyń'' trzęsą porciętami ...
czytaj więcej ,myśl samodzielnie ...
więcej rozsądku -mniej emocji...;)
możesz mnie nie lubić za moją niechęć do Bosaka ,winnickiego ,andruszkiewicza czy braunów i korwinów ...-nie dbam o to ...
i jeszcze jedno- kiedy zachowasz pewien poziom wypowiedzi i ja zachowam się względem ciebie fair...
wiesz o czym piszę?
a Trzaskowski mam nadzieję wygra :)
jeśli na NASZE ;) nieszczęście wygra ''budyń'' i ty to odczujesz ...
twój Bosak i korwin nie ...i ty zapewne wiesz dlaczego ...;)