Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie ma miejsca na ciszę!
~~Paliowy Kasztanowiec niezalogowany
18 czerwca 2020r. o 22:32
~Żółtawobrunatny Dziewięćsił napisał(a): Gdybyście wreszcie przestali pouczać, pogardzać i śmiać się z ludzi o innej orientacji seksualnej, temat LGBT przestałby istnieć. Parady też byłyby zbędne. To są normalni ludzie, a idioci robią z nich pedofilów i zboków. Paradą chcą pokazać to, że istnieją a nie gołe d..py. Każdy widzi, to co chce albo co mu po głowie chodzi. Jakby hetero nie chodzili z gołymi d..pami!!! Hipokryci!!! Zostawcie to nieszczęsne LGBT i zajmijcie się własną moralnością: nie czyń drugiemu, co tobie niemiłe! To takie proste, a dla imbecyli jednak za trudne. I te durne ploty o jakiejś masturbacji w przedszkolach!!! Co wy popalacie??!!! Skąd bierzecie takie brednie???!!! Naprawdę, moglibyście zająć się czymś poważniejszym, zamiast klepania fejków z neta!!
To chyba jakieś trole wypisują takie głupie komentarze, bo nie spotkałam jeszcze na swojej drodze takiego żywego dorosłego okazu głupoty!!

Chłopie, przecież nikt o nich nie klepie. oni sami się pchają na afisz i ten artykuł jest tego przykładem. Sami chcą na siebie zwrócić uwagę bo nic lepszego nie maja do zaproponowania.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
18 czerwca 2020r. o 22:37
~~Paliowy Kasztanowiec napisał(a):
Horus napisał(a):

Ksiądz J.U. molestował ministrantów również w Słowinie, Bydgoszczy. Był przenoszony z parafii do parafii: Najpierw była w Słowinie, Bydgoszczy, Dźwirzynie, Białogórznie k. Białogardu, Zarańsku, Sławnie, Barcinie. Starał się kilkukrotnie o ułaskawienie.

......................... oskarża całe środowisko. /c]był przenoszony?

przez kogo?

pana Władzia ? ogrodnika klasztornego? :]
~~Brązowozłoty Fiołek niezalogowany
18 czerwca 2020r. o 23:04
a ten wasz kaczor to jakiej orientacji, tworzy prawdziwie polską rodzinę z krysią nienażartą?
a ruchacz pis_marszowy pięta, może "leżak" sejmowy pęk?
3145
#hemi nieaktywny
18 czerwca 2020r. o 23:12
Ja powiem tak:
Jestem tolerancyjny , nie mam nic przeciwko ludziom LBGT , niech każdy robi w swym prywatnym zyciu co chce , jak chce i tyle ,ale...
Homo,les,czy trans, to nie jest NORMALNE , w sensie uczmy dzieci i siebie ,że sa osoby o innej orientacji i nalezy je szanować ,ich prywatność ,ale nie traktujmy ich jako normalność.
Normalność ,to hetero i tyle.

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~Szarobury Jesion niezalogowany
18 czerwca 2020r. o 23:37
Brawo ! W 100 % popieram
~Ceglasta Goryczka niezalogowany
19 czerwca 2020r. o 3:52
Odnosząc się do wypowiedzi tu zamieszczonych:
Jestem osoba należącą do społeczności LGBT. Tak, społeczności a nie ideologii. Nie wymagamy od państwa oraz całej społeczności szczególnego traktowania, a jedynie normalnego traktowania. Traktowania z poszanowaniem praw człowieka.
Dlaczego jest w was tyle nienawiści? Czy rzeczywiście jest to aż tak o oburzające, kiedy dwie kobiety lub dwóch mężczyzn da sobie całusa bądź złapie się za reke na ulicy? Dlaczego wywołuje to takie oburzenie u rodziców, którzy zapomnieli ze dzieci nie patrzą na wszystko przez pryzmat seksualności? Bardziej szkodliwe dla nich są wszystkie programy, wszechobecne zdjęcia, teledyski czy filmy wprost pokazujące nierzadko sytuacje erotyczne. Czy to przypadkiem nie jest większy problem?
Nie rozumiem tez oceniania społeczności LGBT na podstawie parad, których większość ludzi komentujących widziała jedynie w telewizji. Prawdziwe parady tak nie wyglądają, owszem, zdarzają się wyjątki, które swoją osobą chcą się wyróżnić z tłumy ale są to jednostki i ocenianie całej społeczności na tej podstawie nie ma najmniejszego sensu. To tak jakby powiedzieć ze każdy ksiądz jest pedofilem, a każdy Polak z wąsem jest Januszem.
Dlaczego w tym kraju na każdym kroku musi panować nienawiść? Czy tak ciężko okazać szacunek drugiej osobie? Czy nie właśnie tego powinny uczyć się wasze dzieci? To tak zwana moralność.
Jeśli chodzi o mnie to moim jedynym marzeniem jest wyjść z domu i po prostu się nie bać. Nie bać się wpatrzonych we mnie oczu kiedy trzymam swoją dziewczynę za reke, nie bać się, ze ktoś może mnie bezpodstawnie zaczepić, gnębić a nawet pobić, ponieważ takie sytuacje również się zdarzają.
Czy poczucie bezpieczeństwa nie jest jedna z podstawowych potrzeb człowieka? Dokładnie, jest. Wiec dlaczego zabiera nam się jedną z podstawowych części życia, tylko dlatego ze kochamy osobę tej samej płci?
Tutaj chodzi jedynie o zrozumienie i szacunek, nikt nie każe wszystkim przyklaskiwać i popierać naszych wyborów.
~Zielonkawożółty Perukowiec niezalogowany
19 czerwca 2020r. o 4:19
Dziękuję Pani Hani za napisanie prawdy i za odwagę. Cieszę się ogromnie, że tak pozytywnie myśli była absolwentka II liceum ogólnokształcącego w Bolesławcu. To fantastyczna promocja szkoły i jej nauczycieli. Gratuluje wszystkim. Jesteście wspaniali a Pani dziękuję całego serca za odwagę i walkę z tym co robią rządzący. Brawo
~Biaława Budleja niezalogowany
19 czerwca 2020r. o 5:13
Pieprznie//// skąd pewność że inni będą lepsi!!!???
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza