~Zielonkawożółty Perukowiec napisał(a): Dziękuję Pani Hani za napisanie prawdy i za odwagę. Cieszę się ogromnie, że tak pozytywnie myśli była absolwentka II liceum ogólnokształcącego w Bolesławcu. To fantastyczna promocja szkoły i jej nauczycieli. Gratuluje wszystkim. Jesteście wspaniali a Pani dziękuję całego serca za odwagę i walkę z tym co robią rządzący. Brawo
Tak do końca to nie jestem pewien , czy pedagodzy Drugiego Liceum są faktycznie dumni z własnej pracy w odniesieniu do pani Hanny , a już z całą pewnością nie mam mowy o " fantastycznej promocji " . Odwaga - tak , ale podzielam zdanie Hemiego :
hemi napisał(a): Ja powiem tak:
Jestem tolerancyjny , nie mam nic przeciwko ludziom LBGT , niech każdy robi w swym prywatnym zyciu co chce , jak chce i tyle ,ale...
Homo,les,czy trans, to nie jest NORMALNE , w sensie uczmy dzieci i siebie ,że sa osoby o innej orientacji i nalezy je szanować ,ich prywatność ,ale nie traktujmy ich jako normalność.
Normalność ,to hetero i tyle.
Sam też znam kilka osób ze środowiska i nie widzę tu żadnego problemu . Gdyby jednak , nie daj boże normą stał się ogół , a nie margines , to depopulacja ludzkości będzie faktem bez konieczności trucia nas żywnością , wodą , chemitralamii i szczepionkami , nie mówiąc o konfliktach zbrojnych. Druga sprawa , że odezwa pani Hanny wplątana jest w kampanię wyborczą , co czyni list dokumentem nieco sponsorowanym :) Przyjęło się od lat podsuwać publice tematy zastępcze , kiedy trzeba poważnie zastanowić się nad losem Kraju.
Obecnie mamy do czynienia z sytuacją , gdzie dwaj pozorni antagoniści , prowadzący w wyścigu szczu... wróć do fotela prezydenta dogadali się ze sobą i stworzyli przedwyborczą koalicję przeciwko wspólnemu wrogowi Bosemu . No i tu list pani Hanny ślicznie rozmywa koncentrację wyborców :)
ps. Pannazdzieckiem niniejszym dziękuje Szacownej Redakcji za możliwość wypowiedzenia się w temacie .... bez żadnej ironii :)
Miłego dnia absolutnie wszystkim :)