Horus napisał(a): przeczytałem kilka postów i zauważyłem że nie treść listu dla wielu jest ważna tylko to że ''drogie dziecko'' ...;)
że brwi nie takie ...;)
więc ...
nie jest to jakieś ''dziecko'' tylko młoda kobieta która nie poddaje się manipulacji pisząc to co myśli ...
ma pełne prawo do tego i wara wam od niej z tymi swoimi prostackimi tekstami bo nic innego nie potraficie napisać a tylko ''gołe du.py'' i masturbacja'' wam w głowach ...
to wasi politycy pierdzielą o tym że tych ludzi ''trzeba leczyć''
to wasz''prezydęt'' pierdzieli że to ''nie ludzie''...
czy wzorem ma być pisdzielska Martusia Kaczyńska która nie bardzo wiedziała z kim ma właśnie dziecko?
no ...y...to ma być ta wasza wykładnia ''moralności i matki katoliczki''? :]
przeszkadzają wam nawet brwi tej dziewczyny...
ale gdyby była katechetką ,gdyby wam się pokazała w bikini sami byście trzepali kapucyna do upadłego...:]
skupcie się na przekazie listu a lepiej na tym wyjdziecie...
tyle że wy nie potraficie ...:]
super dziewczyna i pełna odwagi:)
i powiewają mi wasze denne ''komentarze'' które zaraz tu się pojawią
Taki denny komentarz ,... jeśli uważasz że jeśli człowiek będący płci męskiej bądź żeńskiej czuje że chce się zmienić bo to nie odpowiada jego poczuciu osobowości i czuje że powinien być innej płci , poddaje się operacji zmiany płci i mówi wszystkim o tym że to normalne ,... przepraszam , ale to nie jest normalne . To jest defekt umysłu , problem z gospodarką hormonów w dany organizmie , coś z genami , lub po prostu mutacja .
Natomiast ktoś kto uważa że czuje pociąg do osoby o tej samej płci i się z tym nie kryje , głosi to wszem i wobec to jest to choroba psychiczna , defekt organizmu , coś poszło w czasie kształcenia nie tak i tyle .
Nie bardzo uśmiecha mi się aby moje dzieci pochodzące z normalnego związku były np. szkolone przez osoby z tego typu problemami , bo nie jest to w żaden sposób normalne i tyle., zawsze istnieje szansa i na pewno będzie w takiej sytuacjo wykorzystana aby zapewnić uczniów że to jest normalne , więc powiedz , czy to będzie w porządku ? że chora osoba zaraża swoją dewiacją zdrowe dzieci , wychowywane normalnie ? Bo te osoby z tych kręgów sobie tego życzą ???
Ps. Znam osoby z środowisk Homoseksualnych , ale żadna nie opowiada się pozytywnie za LGBT bo to już wyciąganie polityki w ich życie prywatne , to wszystko jest w pełni polityczną sprawą ,.... jak greenpeace , eko terroryście , tam gdzie podstawą do walki jest ekologiczna przesłanka ( jak mierzeja wiślana np. ) ruszają oni GP , bo nie można pozwolić uwolnić się komukolwiek z jarzma wpływów innych państw, a jeśli chodzi o własny chlew z ropą w rzekach to nie ma ani jednego . ( takie porównanie ;) )