a własnymi słowami potraficie określić różnice pomiędzy faszyzmem a nazizmem?
za trudne?...;)
zadaję proste pytania wy tu lawirujecie jak tylko możecie...;)
pytam - dlaczego Winnickiego postawiono wśród ''faszystów''?
dlaczego dzisiaj wasze marsze to tłumy czarnych koszul?...dlaczego nie białe ?
a rękawki np. czerwone ?
przecież to by było nawiązanie do barw narodowych...
ale wy wolicie czarne...dlaczego?
czy dlatego że na czarnym nie widać np .brudnych kołnierzyków?
dlaczego na waszych marszach powiewają flagi z symbolami jawnie odnoszącymi się do nazistowskich ?
dlaczego często używacie symboli które nawet sądy określają symbolami zawłaszczonymi przez środowiska skrajnie nacjonalistyczne o zabarwieniu faszystowskim ...
tylko chcę w końcu wydusić z tych co to w to nie wierzą tylko to czy powiedział to jakiś ''głomb''
chyba jakaś ''kunigamia'' o tym pisał ...skorn w to nie wierzy ...
żaden z nich jednak jasno nie zaprzeczył co do faktu że faszyści w Polsce istnieją i mają się za bezpiecznych ...
nawet zdjęcia flag FN ,flag Nowego Świtu na ich wiecach i marszach ich nie przekonują ..
więc jeszcze raz...[img=1593104671_jylhl51.png]
Dopisane 25.06.2020r. o godz. 19:07:
dziesięć minut przerwy...
lekko zalałem sobie kawką klawiaturkę i mi wariuje...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.