Bernard napisał(a):
"A edukacja seksualna musi wyglądać jak na tym filmiku?
Nie musi.
Bernard napisał(a):~Oliwkowozielony Driakiew napisał(a): Czy wg Autora “nauczenie” kilku letnich dzieci w szkołach (póki co na zachodzie) przez facetów przebranych za wyuzdane k..wy i rozmowy o sexie ich rodziców, technikach sexu to ok? To są właśnie ci “Q” z tego LGBTQ+… Podoba się?
&feature=youtu.be&t=116
Ten sam komentarz wrzuciłeś na Bobrzanach, odpowiedziałem Ci następująco:
"A edukacja seksualna musi wyglądać jak na tym filmiku?
Nie musi.
Mogę Ci oczywiście wrzucić w rewanżu link do filmu Sekielskich i spytać czy tak ma wyglądać edukacja seksualna, tylko czy chodzi o pokazywanie skrajności, czy o to, żebyśmy się rozumieli zamiast nienawidzić?"
Brawo za odpowiedż ale niestety walka z homofobią jest jak walka z wiatrakami.
Jestesmy zacofani do granic możliwości a za rządów pis jeszcze pogłębiamy to zacofanie.
Niestety jest w tym bardzo dużo pogardy ze strony kościoła .
Znam trzech byłych księży ,którzy uciekli z zakonu z powodu nachalnej miłości:).
Gdyby w szkołach lub w domach mówiono glośno o tym co jest teraz powszechnie traktowane jako LGBT to gwarantuje wam ,że zabrakło by księży z powołania:).
Będziemy przeklejać dyskusję ?
~Jaskrawożółta Lewizja napisał(a): I co Panie Łętowski, czytając komentarze od razu widać nastawienie społeczeństwa do tego syfu. Proponuję, żeby portal miał odwiedzających, odpuścić takie tematy i nie wyszydzać ludzi nie popierających ideologii. Zostawmy to swojemu życiu. Moze umrze śmiercią i nie będą nam głów zawracać swiloimi dewiacjami. Wiem że to modny temat ale nie wszystko co modne jest dobre. A ideologia o której tu mowa to samo zło...