~~Brudnożółta Niezapominajka napisał(a): Głosujcie na dudę tylko potem nie placzcie jak wam zniknie 500+ 13+ czy odszczędnośc w bankach. Ja wiem że nie wszyscy kończyli ekonomię ale trzeba sobie zdawać sprawę skąd bierze sie tak kasa. Zadłużaja ten kraj na potęgę w niemieckich bankach - takżże poteem nie płaczcie jak przyjdzie czad spałaty dłu
USTAWA Z DNIA 10.06.2016 tu już rządzi PIS
Bank może skonfiskować oszczędności -o tym nie informują POLAKÓW
Komu bank odbierze pieniądze?
Technicznie to nie bank konfiskuje pieniądze ale instytucja publiczna – Bankowy Fundusz Gwarancyjny W 2020 roku pierwszy raz zastosowano ustawę w praktyce w Polsce, polecam artykuł „Polski bank bezkarnie skonfiskował pieniądze klientów„.gów
~~Brudnożółta Niezapominajka napisał(a): Głosujcie na dudę tylko potem nie placzcie jak wam zniknie 500+ 13+ czy odszczędnośc w bankach. Ja wiem że nie wszyscy kończyli ekonomię ale trzeba sobie zdawać sprawę skąd bierze sie tak kasa. Zadłużaja ten kraj na potęgę w niemieckich bankach - takżże poteem nie płaczcie jak przyjdzie czad spałaty długów
~~Bladolawendowa Bazylia napisał(a): Z dwojga zlego lepiej na Dude ,przynamniej nie promuje lgbt!