~Kalinowykardynalska Rozplenica napisał(a): Bardzo dobrze,że przyjedzie.Wole Dude,a nie kłamce Trzaskowskiego,który nie pamięta,że był posłem 4 lat wcześniej.Nitras na wiecu wyborczym mu przypomniał,Trzaskowski jest sponsorowany przez Sorosa,Soros sponsoruje lewackie bojówki,Antifa
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):Ty, gościu, a co ty masz z tym "bucem". Tak cię wołali za łepka i się zakodowało pod kopułką. Bo to twoje "bucu" staje się już twoim symbolem. Gratulacje~Kalinowykardynalska Rozplenica napisał(a): Bardzo dobrze,że przyjedzie.Wole Dude,a nie kłamce Trzaskowskiego,który nie pamięta,że był posłem 4 lat wcześniej.Nitras na wiecu wyborczym mu przypomniał,Trzaskowski jest sponsorowany przez Sorosa,Soros sponsoruje lewackie bojówki,Antifa
Bucu a czy wiesz przez kogo sponsorowany jest Duda ,przez PIsowski rząd ,przez wszystkich Prezesów Spółek Skarbu Państwa i Wspierany duchowo przez kler .
~~Rubinowy Zaślaz napisał(a):~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):Ty, gościu, a co ty masz z tym "bucem". Tak cię wołali za łepka i się zakodowało pod kopułką. Bo to twoje "bucu" staje się już twoim symbolem. Gratulacje~Kalinowykardynalska Rozplenica napisał(a): Bardzo dobrze,że przyjedzie.Wole Dude,a nie kłamce Trzaskowskiego,który nie pamięta,że był posłem 4 lat wcześniej.Nitras na wiecu wyborczym mu przypomniał,Trzaskowski jest sponsorowany przez Sorosa,Soros sponsoruje lewackie bojówki,Antifa
Bucu a czy wiesz przez kogo sponsorowany jest Duda ,przez PIsowski rząd ,przez wszystkich Prezesów Spółek Skarbu Państwa i Wspierany duchowo przez kler .