~Zielonobrunatna Truskawka niezalogowany 2 lipca 2020r. o 18:59
Jestem Polakiem i chciałbym zobaczyć prezydenta, który niszczył polska demokrację. Nie jestem jego zwolennikiem.
Czy mogę czuć się zaproszony?
Czy policja będzie spisywać osoby, które nie są zwolennikami prezydenta?
WYBORCA
~~Zielononiebieski Przetacznik niezalogowany 2 lipca 2020r. o 19:22
a wolno będzie wznosić okrzyki ,,obrońca pedofili''?
czy to na naszych oczach rodzi się kolejny ,,lepszy sort'' którego kreatorem chce zostać duda? z jednej strony ten hipokryta pieprzy bez sensu o LGBT a z drugiej strony robi się za łaskawcę i to jeszcze dla kogo?
Polska nie miała i długo nie będzie miała tak mizernego ,tak zakłamanego prezydenta
ludzie to widzą i nie zapomną tego ogromu kłamstw ,tych kolejnych ,,policzków'' jakie wymierza im ten figurant
~~Bladoniebieski Kroplik niezalogowany 2 lipca 2020r. o 19:36
Rzad w Niemczech obniża podatek VAT z 19% na 16%, aby walczyć z e skutkami pandemiii.
Trzeba teraz jechać na zakupy do Goerliz , nas nie stać na obniżkę VATu rząd PIS nie zdecydował sie na 21%, a miało być 23% tylko na dwa lata, ale minęło 2 lata, i kolejne 2 lata , teraz nawet o tym się nie wspomina i tak już zostanie- najwyższy VAT w Europie. I tak trzymać.!!!!
Przy takim VAT jak w Niemczech nie trzeba 500+ i zasiłku dla emerytów zwanych niesłusznie trzynastą emeryturą, bo tu całe społeczeństwo zyskuje dużo więcej.2C
~~Zielononiebieski Przetacznik niezalogowany 2 lipca 2020r. o 20:27
oglądacie kropkęz Monisią?
nie? a szkoda bo Trzaskowski orze jak może pisowskie kłamstwa i obietnice
że wielu z was nie ogląd bo pomogło by to wam otworzyć oczy na pisowski nierzą
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.