~~Rumiany Fasolnik napisał(a): Zadam krytykantom PiS-u pytanie , jak będzie wyglądała Polska jak nie daj Boże wybory wygra Trzaskowski ( kłamca ) ,ja twierdzę że tak jak trzecia osoba ( kopertówa ) będzie prowadził walkę z legalnie wybranym Rządem . Platforma rozpoczęła walkę z PiS-em w 2005 r. po przegranych wyborach Tuska z Lechem Kaczyńskim i porażce PO w wyborach parlamentarnych . Najsmutniejsze jest to że wyborcy dali się wmontować w brudne gierki i kłamstwa polityków , ludzie nie znający się osobiście w chamski sposób wypowiadają się o oponentach , niechlubny prym w tym wiodą przeciwnicy PiS-u .
Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~~Rumiany Fasolnik napisał(a): Zadam krytykantom PiS-u pytanie , jak będzie wyglądała Polska jak nie daj Boże wybory wygra Trzaskowski ( kłamca ) ,ja twierdzę że tak jak trzecia osoba ( kopertówa ) będzie prowadził walkę z legalnie wybranym Rządem . Platforma rozpoczęła walkę z PiS-em w 2005 r. po przegranych wyborach Tuska z Lechem Kaczyńskim i porażce PO w wyborach parlamentarnych . Najsmutniejsze jest to że wyborcy dali się wmontować w brudne gierki i kłamstwa polityków , ludzie nie znający się osobiście w chamski sposób wypowiadają się o oponentach , niechlubny prym w tym wiodą przeciwnicy PiS-u .
Wy jesteście święci widziałeś dzisiaj w Stargardzie jak dziwny czlowiek usy pisowskie skakali do gardeł wyborcom Trzaskowskiego .Większego kłamcy od Morawieckiego i Dudy niema w całej polskiej polityce .Zapomniałem dodać ,że Duda obniży jak zostanie prezydentem VAT na musztardę .
~~Rumiany Fasolnik napisał(a):~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~~Rumiany Fasolnik napisał(a): Zadam krytykantom PiS-u pytanie , jak będzie wyglądała Polska jak nie daj Boże wybory wygra Trzaskowski ( kłamca ) ,ja twierdzę że tak jak trzecia osoba ( kopertówa ) będzie prowadził walkę z legalnie wybranym Rządem . Platforma rozpoczęła walkę z PiS-em w 2005 r. po przegranych wyborach Tuska z Lechem Kaczyńskim i porażce PO w wyborach parlamentarnych . Najsmutniejsze jest to że wyborcy dali się wmontować w brudne gierki i kłamstwa polityków , ludzie nie znający się osobiście w chamski sposób wypowiadają się o oponentach , niechlubny prym w tym wiodą przeciwnicy PiS-u .
Wy jesteście święci widziałeś dzisiaj w Stargardzie jak dziwny czlowiek usy pisowskie skakali do gardeł wyborcom Trzaskowskiego .Większego kłamcy od Morawieckiego i Dudy niema w całej polskiej polityce .Zapomniałem dodać ,że Duda obniży jak zostanie prezydentem VAT na musztardę .
Per WY mówili do siebie komuniści , nie podejrzewam Ciebie że byłeś jednym z nich , jesteś bardziej smarkaczem z piaskownicy . Dyskusję o faktach chcesz zamienić na pyskówkę . Miłego wieczoru