Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Sonda: Andrzej Duda w Bolesławcu

~~Jasnopopielata Kokoryczka niezalogowany
1 lipca 2020r. o 16:50
ladaco napisał(a): firma "Kaziu i syn" zatrudnia speca od bootów.., wystarczyło mi parę minut, żeby ich prymitywny kant z tą sondą wykryć.., rzygać się chce jak widzę takie słabe, w stylu PO przekręty.., ludzie, nie dajcie się nabierać na te ich zagrywki..

Ooo właśnie ,żeby nie Naczelnik Polski to byśmy w Polsce rozmawiali po rosyjsku albo ( tfu ) po niemiecku .
A nasz Wódz nie jest już młody ,72 lata na karku .Zegar tyka .
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Płowoszara Jasnota niezalogowany
1 lipca 2020r. o 16:50
Dlaczego tak obrażać ludzi, którzy biorą 500+. Ci co głosują na Trzaskowskiego wara od 500+.
~Zielonkawobrązowa Pietruszka niezalogowany
1 lipca 2020r. o 17:04
Tym co się socjal nie podoba to niech nie biorą a jak biorą i krytykują to są ludźmi bez honoru
~Żółtoczerwony Czyściec niezalogowany
1 lipca 2020r. o 17:19
Ja nie biorę 500 , 300 + i innych ale uważam ,ze lepiej dac na dzieci zeby wyrosli na madrzejszych obywateli niz Ci ktorzy z taką pogardą piszą "bachory" - pewnie jakas/iś super wyksztalcony To polska zawistnosc wychodzi ,jak kradli to bylo ok a teraz im zle
~~Rumiany Pięciornik niezalogowany
1 lipca 2020r. o 17:25
~Żółtoczerwony Czyściec napisał(a): Ja nie biorę 500 , 300 + i innych ale uważam ,ze lepiej dac na dzieci zeby wyrosli na madrzejszych obywateli niz Ci ktorzy z taką pogardą piszą "bachory" - pewnie jakas/iś super wyksztalcony To polska zawistnosc wychodzi ,jak kradli to bylo ok a teraz im zle

Można było dać na dzieci, ale w postaci bonów na pieluchy, zabawki, książki czy np. kursy językowe, a tak sporo z tych środków idzie niestety na prochy, kiepy i wódę...
~Złotordzawy Świerk niezalogowany
1 lipca 2020r. o 17:40
Andrzej Duda. Mój prezydent. Uczciwy i honorowy człowiek.
~~Ceglastoczerwony Sit niezalogowany
1 lipca 2020r. o 17:49
To nie dziwny człowiek tylko polski Kali. Jak Kali ukraść to dobrze, ale jak Kali płacic podatki to źle.
~Różowofioletowa Runianka niezalogowany
1 lipca 2020r. o 18:08
No widzisz, a ty masz starą którą każdy pier.oli
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo