Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Protestujący czekają na Andrzeja Dudę
~~Zielonkawobrązowa Niezapominajka niezalogowany
3 lipca 2020r. o 16:04
Co to jest?. Dozynki w miescie! Na wioche z tym folklorem!
Te "spiewaczki"po Polsku nie umia mowic. Co wy z Boleslawca robicie! Posmiechowisko!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Płowobrązowa Aronia niezalogowany
3 lipca 2020r. o 16:10
I tak wygra Andrzej Duda
~~Porcelanowa Gęsiówka niezalogowany
3 lipca 2020r. o 16:12
~~Ciemnogranatowy Żeniszek napisał(a): Do wszystkich za i przeciw -JESTEŚCIE LEMINGAMI :)

proszę o podanie definicji leming . osobiście jestem człowiekiem który nie głosuje na Dude.
~~Kalinowykardynalski Hibiskus niezalogowany
3 lipca 2020r. o 16:14
wpadnie i wypadnie bo o 18.30 musi być w Jakuszycach. Obieca bon turystyczny, bon towarowy, bon mieszkaniowy. Już niedługo będą bony nie złotówki
~Herbaciany Głąbigroszek niezalogowany
3 lipca 2020r. o 16:18
Aż żal patrzeć jak te mohery są ślepo zapatrzeni w długopis cienko PiS
~~Ciemnogranatowy Żeniszek niezalogowany
3 lipca 2020r. o 16:20
~~Porcelanowa Gęsiówka napisał(a):
~~Ciemnogranatowy Żeniszek napisał(a): Do wszystkich za i przeciw -JESTEŚCIE LEMINGAMI :)

proszę o podanie definicji leming . osobiście jestem człowiekiem który nie głosuje na Dude.

czytaj ze zrozumieniem "za i przeciw" .Czyli jak nie głosujesz na PAD to głosujesz na RT .Jest jeszcze opcja ,że nie głosujesz na żadnego z w/w . To jesteś skreślony z listy lemingów :)
~~Zielonkawobrązowa Niezapominajka niezalogowany
3 lipca 2020r. o 16:23
Tego acana z mikrofonem juz w Soli widzialem! Zglosic go do programu "mam Talent"
~~Śliwkowa Kuningamia niezalogowany
3 lipca 2020r. o 16:25
WSTYD MI , ZE TYLE LUDZI PRZYSZŁO NA TEN BOLSZEIWCKI WIEC.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza