~Zielona Cieszynianka napisał(a): Mam pytanie do prezydenta miasta.Kto jest właścicielem portalu Bolec info.Portal ten sieje nienawiść do inaczej myślących.Podejrzewam, portal lewacki sponsorowany przez Sorosa.Na następnej sesji miasta żądamy pytanie o właściciela tego portalu.
~Rudobrązowy Zawilec napisał(a): Stalem bardzo blisko panów próbujących zakłócić wizytę prezydenta RP. Cholota to mało powiedziane... a przy próbie legitymowania podstawa prawna to właśnie zakłócanie porządku publicznego... Gwizdanie komuś nad uchem przez dwie godz tym właśnie jest. Niech jeżdżą za Trzaskowskim i mu klaszcza a nie włażą w grupę ludzi ktora przyszła czegoś posłuchać i gwiżdżą przy uchu. Dno totalne... Mniej niż zero
skorn napisał(a): Protestujący to jacyś koledzy Bernarda. Dobrze to widać z innej kamery... ; )
~Grafitowy Rannik napisał(a): Prawda jest taka że mamy wolność słowa i prawo wypowiadania się w każdej kwestii Niestety w naszym kraju zaczyna być jak na Białorusi czy Rosji Masz inne zdanie niż Kaczyński jesteś wrogiem władzy Dla tego musimy iść na wybory i zagłosować tak żeby Kaczyński i cały PiS zobaczył środkowy palec od narodu
emem napisał(a):~Zielona Cieszynianka napisał(a): Mam pytanie do prezydenta miasta.Kto jest właścicielem portalu Bolec info.Portal ten sieje nienawiść do inaczej myślących.Podejrzewam, portal lewacki sponsorowany przez Sorosa.Na następnej sesji miasta żądamy pytanie o właściciela tego portalu.
Ja jestem właścicielem tego portalu :-) Portalu niezależnego (no zależnego ode mnie) - dlatego pokazujemy i będziemy pokazywać wydarzenia w możliwie wszechstronny sposób (a nie tak jak w TVP).
Ale jeśli Soros chciałby nam zrobić przelew to przyjmiemy - będą środki na inwestycje ;-)
Pozdr,
jako wlasciciel gazety ma Pan też pewne obowiązki wynikające z ustawy dot. rzetelnej informacji i takie tam ... dlatego prosze=ę żeby Pan zajął się po dziennikarku sprawą tego ćpuna kpp i sprawa kolizji ze strażakami. Nastepny pajac w Warszawie sprawa drugorzędna. Za to sprawa cpuna i volvo sprawa naszego życia lub nieżycia chodzi o zwykle przetrwanie Panskich czytelnikow /klientow dobre dla biznesu