~~Czarnofioletowa Jeżyna napisał(a): ~~Marchewkowy Kokornak napisał(a): ~Czekoladowa Jasnota napisał(a): Dlaczego nie podpisywali tych dziadków dudkowych anżejowych???
Analfabeto, jesteś wzorowym przykładem wyborcy Rafała :-).
Korwin-Mikke o wyborcach PiS: Nazywanie idiotów dziwny czlowiek mi jest rzeczą głęboko słuszną.
„Nazywanie idiotów dziwny czlowiek mi jest rzeczą głęboką słuszną. Oni się pogrążają, ale może któryś się trzepnie w te głupi łeb i pomyśli: Boże, jak oni zrobili mnie w konia” – odpowiedział Korwin-Mikke.
MARCHEWKOWY TRZEPNIJ SIĘ W TEN SWÓJ GŁUPI ŁEB.
A coś od siebie ? Rozwiniesz swą myśl, czy tylko potrafisz powtarzać ? Jak obronisz wpis w stylu " dlaczego nie podpisywali tych Dzidków ? " to przyznam Ci rację. Pytam jak mieli ich podpisywać ? - flamastrem na czole ? Nie powołuj się więcej na słowa Korwina, bo to reszcie jego wyborców nie przynosi zaszczytu ! Korwin od wielu lat ma te same poglądy i za to go szanuję. Konfederacja wystawiła bardzo dobrego kandydata, który nie miał poparcia sprzedawców reklam ( mediów). Sam głosuję na konfederacje i Bosaka, jednak śmiem wątpić, czy popierają takie oddolne i nieudolne zakłócanie porządku. Wiem, że wybór pomiędzy tymi dwoma kandydatami to wybór między jawnym wrogiem a fałszywym przyjacielem ( cytaty Bosaka) .Serce mam po prawej stronie jednak z dwojga złego oddam głos na Dudę bo tęczowej rewolucji nie zniosę ! Pozdrawiam.