Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rafał Trzaskowski nie przyjedzie do Bolesławca
~~Płomienna Fortegilla niezalogowany
8 lipca 2020r. o 14:07
znalazłem i nie kłam, że spędził tam 6 dni z asystentką :) tylko z kilkoma osobami a wyjechał szybciej :).

ale manipulacja i kłamstwo to twoja domena :).

koszt 60.000 za 7 dni dla kilku osób w Brazylii wliczając loty ?? no stary :)

nie kompromituj się skoro można wydać 50 milionów na znachora :)

szkoda, że nie było już tych macierewiczowych helikopterów widmo lub morawieckiego elektrycznych aut :) a najlepiej jakby już stało te 100.000 mieszkań to by było gdzie pomieszkać...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Turkusowa Krwawnica niezalogowany
8 lipca 2020r. o 14:09
~~Różowy Len napisał(a):
Horus napisał(a):
teraz możecie tu jęczeć do woli ...:]

Mógłbyś zamknąć twarz chłopcze jak tu poważni ludzie dyskutują? Twoje wypowiedzi są niemerytoryczne żeby przez litość nie powiedzieć głupkowate.

Amen . :) Panna do poważnych się nie zalicza , ale Kolega Ladaco ... witam w klubie :)

Panna smie twierdzić , że podają nam na tacy większe i mniejsze plusy . Zapewne pamiętasz Len Kolegę Bolka z Konstytucją Stcholcmana na klacie :)

Wcześniej nosił Matkę Boską :)

Panna pamięta , a pan Janusz wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości nie pamięta zagubiony we własnym egoizmie . Nawet nie pamięta jak do siebie ma się zwracać falco , czy horus :D

Ale ma swój własny ipeenek i do Skornika mówi korniszonie , ale qurwa zabawne :)

Marcinie na Twym portalu nakłaniasz Ludzi do dyskusji , a ja wciąż nie mogę się zalogować . Nie zmienię loginu jak Głupia Papuga , bo Panna jest Panna i nawet jeśli Skornik sugeruje , to nie i tyle .

Rusz szacowne własne cztery litery i wpisz mi hasło pod adresem Panny ... Kwiat Życia chciałbym zobaczyć zamiast bogów Egiptu

Zastosowana autokorekta

~~Zszarzała Psianka niezalogowany
8 lipca 2020r. o 14:11
~~Płomienna Fortegilla napisał(a):
ladaco napisał(a): mniejsza o pierdoły.., zobaczmy co tam u Rafaua..
Rafau jak był ministrem wybrał się z koleżanką na 30 minutową konferencję do Brazylii gdzie ostatecznie spędzili 6 dni na koszt podatnika w luksusowym hotelu..[img=1594209273_udjnwul.jpg]

hm...żal ci :) ? podejrzewam, że nawet jeśli to prawda to twój rząd wydaje więcej na 1 dzień agitacji jak ta podróż :).

wkleisz mi z łaski swojej linka do rzetelnej informacji ? rzetelnej powtarzam :) fajny hotel :)

Podejrzewam, chyba..... ot całe lemingowo. Pamiętam jak Pitera, powołana do szukania afer pis, znalazła aferę. Zakup dorsza za , jak dobrze pamiętam 8 zł i darła się w tv jak to ...y kradną zapominając ile kosztowały jej poszukiwania. O o tym hotelu i Brazylii pisali swego czasu dużo. lecz to było jeszcze wtedy gdy rządziło PO a jak wiemy trzy największe telewizje służy dobrze ówcześnie rządzącym (zresztą jak i największe gazety) więc do ogólnego obiegu, info się nie wydostało. Jak wiele innych spraw.

Zastosowana autokorekta

~~Płomienna Fortegilla niezalogowany
8 lipca 2020r. o 14:18
~~Zszarzała Psianka napisał(a):
Rafau jak był ministrem wybrał się z koleżanką na 30 minutową konferencję do Brazylii gdzie ostatecznie spędzili 6 dni na koszt podatnika w luksusowym hotelu..[img=1594209273_udjnwul.jpg]

hm...żal ci :) ? podejrzewam, że nawet jeśli to prawda to twój rząd wydaje więcej na 1 dzień agitacji jak ta podróż :).

wkleisz mi z łaski swojej linka do rzetelnej informacji ? rzetelnej powtarzam :) fajny hotel :)

Podejrzewam, chyba..... ot całe lemingowo. Pamiętam jak Pitera, powołana do szukania afer pis, znalazła aferę. Zakup dorsza za , jak dobrze pamiętam 8 zł i darła się w tv jak to ...y kradną zapominając ile kosztowały jej poszukiwania. O o tym hotelu i Brazylii pisali swego czasu dużo. lecz to było jeszcze wtedy gdy rządziło PO a jak wiemy trzy największe telewizje służy dobrze ówcześnie rządzącym (zresztą jak i największe gazety) więc do ogólnego obiegu, info się nie wydostało. Jak wiele innych spraw.

to poproszę o koszt jednego dnia prowadzenia kampanii wyborczej przez ten cały rząd. chodzi mi głównie o rozwożenie po Polsce tych dykt z niby czekami :)...

nie jest to na 100% działalność w zakresie obowiązków rządu tylko tępa agitacja przy użyciu państwowej kasy. czyli naszej. budyń ma swój budżet na kampanię a zabiera ją z kasy państwa. :)

to ile ? 100.000? 150.000 ? ktoś im za to płaci, żeby byli w robocie- czyli między innymi ja. bezrobotny ... nic nie traci bo on tylko "zyskuje"...

Zastosowana autokorekta

~Płomiennorudy Limnantes niezalogowany
8 lipca 2020r. o 14:25
Rafał Trzaskowski musi wygrać te wybory.
PiS już cały się telepie że strachu nie wiedzą co by tu jeszcze wymyślić.BEDĄ SIEDZIEĆ ZA ŁAMANIE KONSTYTUCJI.
235
ladaco
8 lipca 2020r. o 14:28
proszę się nie denerwować.., zamiast tego polecam ten występ..
https://youtu.be/U4nF9Uik6pc
8 lipca 2020r. o 14:32
~~Zszarzała Psianka napisał(a):

to poproszę o koszt jednego dnia prowadzenia kampanii wyborczej przez ten cały rząd. chodzi mi głównie o rozwożenie po Polsce tych dykt z niby czekami :)...

nie jest to na 100% działalność w zakresie obowiązków rządu tylko tępa agitacja przy użyciu państwowej kasy. czyli naszej. budyń ma swój budżet na kampanię a zabiera ją z kasy państwa. :)

to ile ? 100.000? 150.000 ? ktoś im za to płaci, żeby byli w robocie- czyli między innymi ja. bezrobotny ... nic nie traci bo on tylko "zyskuje"...

proszę cię..... ty tak na poważnie? idź pobiegaj to ciśnienie zejdzie.....
8 lipca 2020r. o 14:36
ladaco napisał(a): proszę się nie denerwować.., zamiast tego polecam ten występ..
https://youtu.be/U4nF9Uik6pc

Mazurek jak zwykle zaorał.... 10/10.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!