ladaco napisał(a): proszę się nie denerwować.., zamiast tego polecam ten występ..
https://youtu.be/U4nF9Uik6pc
~~Zszarzała Psianka napisał(a):~~Płomienna Fortegilla napisał(a):~~Zszarzała Psianka napisał(a):~~Płomienna Fortegilla napisał(a):ladaco napisał(a): mniejsza o pierdoły.., zobaczmy co tam u Rafaua..
Rafau jak był ministrem wybrał się z koleżanką na 30 minutową konferencję do Brazylii gdzie ostatecznie spędzili 6 dni na koszt podatnika w luksusowym hotelu..[img=1594209273_udjnwul.jpg]
hm...żal ci :) ? podejrzewam, że nawet jeśli to prawda to twój rząd wydaje więcej na 1 dzień agitacji jak ta podróż :).
wkleisz mi z łaski swojej linka do rzetelnej informacji ? rzetelnej powtarzam :) fajny hotel :)
Podejrzewam, chyba..... ot całe lemingowo. Pamiętam jak Pitera, powołana do szukania afer pis, znalazła aferę. Zakup dorsza za , jak dobrze pamiętam 8 zł i darła się w tv jak to ...y kradną zapominając ile kosztowały jej poszukiwania. O o tym hotelu i Brazylii pisali swego czasu dużo. lecz to było jeszcze wtedy gdy rządziło PO a jak wiemy trzy największe telewizje służy dobrze ówcześnie rządzącym (zresztą jak i największe gazety) więc do ogólnego obiegu, info się nie wydostało. Jak wiele innych spraw.
to poproszę o koszt jednego dnia prowadzenia kampanii wyborczej przez ten cały rząd. chodzi mi głównie o rozwożenie po Polsce tych dykt z niby czekami :)...
nie jest to na 100% działalność w zakresie obowiązków rządu tylko tępa agitacja przy użyciu państwowej kasy. czyli naszej. budyń ma swój budżet na kampanię a zabiera ją z kasy państwa. :)
to ile ? 100.000? 150.000 ? ktoś im za to płaci, żeby byli w robocie- czyli między innymi ja. bezrobotny ... nic nie traci bo on tylko "zyskuje"...
proszę cię..... ty tak na poważnie? idź pobiegaj to ciśnienie zejdzie.....
Zastosowana autokorekta
~Płomiennorudy Limnantes napisał(a): ladaco
szkoda czasu na złość.., bawmy się, najlepiej w rytmie samby..
Jak myślisz co będzie z tobą jak Duda przegra???
ladaco napisał(a): pracowitość tego gościa powala i nie waha się o tym mówić głośno.., jestem pod wrażeniem..
https://youtu.be/kItoXS95_Sw