emem napisał(a):~~Ceglastoróżowa Lantana napisał(a): Nie jesteś bezstronny to dlaczego Twój stand-up mam brać na poważnie?
Nie jestem bezstronny, ponieważ ten tekst to felieton, a felieton z założenia jest subiektywny i prezentuje zdanie jego autora :-)
~~Ceglastoróżowa Lantana napisał(a): Dlaczego mam wybrać tchórza Trzaskowskiego na prezydenta skoro nie potrafił wziąć udziału w debacie z Dudą i udowodnić że jest od niego lepszy.
Ja Cie ani nie namawiam ani nie zmuszam do głosowania na kogokolwiek. Sam musisz zdecydować, bez moich rad. Być może gdyby debata się odbyła to byłoby Ci łatwiej, a tak politycy wybór utrudnili ;-)
~~Różowy Len napisał(a): Bój się toczy o stanowisko Prezydenta Polski więc i debata powinna się odbyć w polskiej telewizji. Jakim prawem obce media śmią nam dyktować na kogo mamy głosować i organizować debaty dla kandydatów. To Telewizja Polska ma zapisany w statucie obowiązek zorganizowania debaty dla kandydatów na prezydenta. Jeśli któryś z kandydatów odmawia uczestnictwa w takiej debacie tylko chce by organizowały tę debatę obce media, sam wystawia sobie laurkę. Laurkę zdrajcy interesu narodowego. Następny, dla którego Polska to nienormalność?
~~Woskowożółta Forsycja napisał(a):~Bławatkowy Winnik napisał(a): PiS to może się uczyć od ratuszowego "bezpartyjnego". W TVP przynajmniej w programach występują przedstawiciele opoztcji i mają swobodę wypowiedzi.
Nie mów nic o tej telewizji, bo pęknę ze śmiechu.
Zastosowana autokorekta