~~Brązowawożółty Len napisał(a):~~Woskowożółta Forsycja napisał(a):~Bławatkowy Winnik napisał(a): PiS to może się uczyć od ratuszowego "bezpartyjnego". W TVP przynajmniej w programach występują przedstawiciele opoztcji i mają swobodę wypowiedzi.
Nie mów nic o tej telewizji, bo pęknę ze śmiechu.
A ja ze śmiechu się zekupczyłem
~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Sam wiesz że prawdziwych debat unika Duda. Chce tylko ustawki z tzw. publiczną telewizją.
~~Ceglastoróżowa Lantana napisał(a):Niejaki Grzegorz Jakubowski na co dzień zatrudniony w Urzędzie Dzielnicy Żoliborz wczoraj w ustawce tvn wystąpił zadając pytania jako DZIENNIKARZ. Podwładny POtrzaskanego jedzie i podaje się za dziennikarza. To jest prawdziwa debata wg. POpaprańców.~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Sam wiesz że prawdziwych debat unika Duda. Chce tylko ustawki z tzw. publiczną telewizją.
Polsat chciał zorganizować debatę to jak po nich pojechali? I dlaczego Duda miał wziąć udział w ustawce TVN? Telewizja TVP ma obowiązek zorganizować taką debatę to zorganizowali.
~Malinowoczerwona Glicynia napisał(a): I jak zwykle hipokryzja :) ... u Trzaska niezależni dziennikarze? Trzasku odpowiadał na pytania? Oglądałem i widziałem Trzaska, jak zwykle, uciekającego od odpowiedzi. Było tylko słychać beblanie o niczym. Brnij Pan dalej i zakrzywiaj rzeczywistość po "dziennikarsku" :)