Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kto nowym prezydentem RP?
~~Kawowy Rącznik niezalogowany
13 lipca 2020r. o 16:11
No to teraz ja sobie pozwolę zacytować tekst, który padał w stronę zwolenników Dudy : "POmyleńców WYCIE słychać WYŚMIENICIE". Hihihihihi. BRAWO DUDA. NIECH ŻYJE POLSKA
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kawowy Rącznik niezalogowany
13 lipca 2020r. o 16:59
~~Rudozłoty Żagwin napisał(a):
~~Kawowy Rącznik napisał(a): No to teraz ja sobie pozwolę zacytować tekst, który padał w stronę zwolenników Dudy : "POmyleńców WYCIE słychać WYŚMIENICIE". Hihihihihi. BRAWO DUDA. NIECH ŻYJE POLSKA

Wypad śmieciu za 500+ żyjesz z bachorami, pisowcu, katolu.
. Hihihihihi, jesteś za mało inteligentny, żeby mnie obrazić. BRAWO DUDA!!!!!!!! NIECH ŻYJE POLSKA , nawet z takimi matoł.ami jak ty. Bo musimy mieć się z kogo śmiać Hihihihihi
~~Brzoskwiniowa Lepnica niezalogowany
13 lipca 2020r. o 17:05
Polska właśnie umarła
wygrał Izrael
~~Jaskrawoczerwony Heliotrop niezalogowany
13 lipca 2020r. o 17:08
elik napisał(a): WSPANIAŁY wybór.

to potrzaskani wyjezdżają zaklinali się że wyjadą jak duda wygra a i tusk kazał niemieckie szparagi gniją

Jezeli już coś komentujesz to czytaj ze zrozumieniem.

Jeżeli już coś piszesz to pisz, zrozumieniem. To, że nie umiesz czytać, ze zrozumieniem to już wiem.

POtrzaski na szparagi.Brawo A.DUDA.

~Zielonkawożółta Szałwia niezalogowany
13 lipca 2020r. o 17:09
Rudowłosy baranie,wyjedz w rodzinne strony .Niemcy lub Rosja .Zalezy komu robisz dobrze
~Jasnolawendowy Rozmaryn niezalogowany
13 lipca 2020r. o 17:14
Tasak... Prezydent już wam szykuje podwyżki!! Aż się kurzy!! Pięć lat dumał, dumał i ... jeszcze pozwólmy mu trochę podumać- nie tak prosto zmusić zagranicznych pracodawców do podwyższenia pensji..(:D)
Dajcie już spokój, co Wy z brednie piszecie i w co wierzycie?!!! Honor, ojczyzna?? Zamiast tych durnych 000+plusów potrzeba nam podnieść z kolan edukację, którą rząd skopał publicznie i dalej nie przestaje! Widać, że coraz gorzej z narodem niedokształconym, ale za to jak fajnie się nim manipuluje!! Źle z nami.
~~Lawendowoniebieski Kleome niezalogowany
13 lipca 2020r. o 17:29
Kurna. Jak mnie po wczorajszym szampanie boli gardło. A co do wygranej i sondaży to na przyszłość patrzcie jak się zachowują bukmacherzy. To jest prawdziwy sondaż. Ja jestem podwójnie zadowolony. Raz ,że wygrał Duda a dwa że stawiając na Jego wygraną w czwartek w ciągu trzech dni zarobiłem 1/3 tego co postawiłem . Przyznam się , że gram na giełdzie od wielu lat. Tam trzeba się nagłówkować, analizować. A tu? Prosty wybór . Pomiędzy kimś co sobą coś reprezentuje a fircykiem czaskowskim , bawidamkiem i celebrytą. BRAWO PANIE PREZYDENCIE DUDA.
~Jasnolawendowy Rozmaryn niezalogowany
13 lipca 2020r. o 18:07
Prezydencie Dudo! Masz pan wspaniały elektorat, który zbuduje nasz dobrobyt na ... giełdzie!! Od dziś robię to samo! Pierdzielę 20 lat roboty za 2 tys i to oszukane 500+! 5 lat temu miało się polepszyć, bo " Polak wstał z kolan"! Ale propaganda!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.