Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Cynizm...hipokryzja...nowa odsłona 'prawicowości'...nowa czy jednak stara?

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
22 lipca 2020r. o 16:29
~~Piernikowy Żeniszek napisał(a):
~~Purpurowa Goryczka napisał(a):
Horus napisał(a):

każda ''władza'' kiedy ''przegnie pałkę '' upada...
czym większa tym boleśniejszy upadek...

Wieszczysz głombie gówniany już lata upadek PISu, zamknij już ryja przgupie.

Pannazdzieckiem napisał(a):

Pytanie brzmi tak wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości ...

to ten?

Tak , to ten., Panny po pysku nie wytrzaska , bo ma stracha , ale ... jodłować będzie i donosić , i z pod Tyldy pisać . Qurwa to nie profesja , to charakter . I dziwi się jeszcze ,że takich przyjaciół mieć Panna nie chcę :)

Miłego popołudnia :)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
22 lipca 2020r. o 16:43
znowu wracasz?
po co ci to chłopie?
szukasz kumpli?...przecież przed laty cię olałem ...nadal jestem jednym z tych co nie chcą mieć z tobą nie tylko jakiegokolwiek kontaktu a wręcz brzydzą się tobą ...
samym tobą i tym jakim jesteś odrażającym człowiekiem...
właśnie dlatego zostałes sam i takim zostaniesz...pozostają ci ''rychy'' czy ''zbychy'' no i rampiarze -nurasy w typie słonia...hahaha

i nie pisz tu bzdur o jakimś strachu przed tobą bo od wymierzania sprawiedliwości są w tym kraju sądy...
i on będzie cię sądzić ...

4335
22 lipca 2020r. o 16:51
Skornikiem też się brzydzisz Głupia Papugo :D Czy na tej Planecie jest ktoś , kogo nie uznajesz za kmiota ?

Gadaj ... jeszcze mam cierpliwość dla Ciebie , ale jak mi qurwa zabraknie , to nie licz na podanie ręki na sądowym korytarzu :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
22 lipca 2020r. o 17:08
co ty z tym skornem?
olewa cię podobnie jak ja...
szukasz w nim oparcia?...jesteś żałosny w tych poszukiwaniach ...
obiecywałeś tu już chyba dziesiątki razy ze ''kończę z nim dyskusję '' a tu ciągle wychodzi na to że po raz kolejny łżesz...
skorn jaki jest taki jest ...niekiedy nawet mnie rozśmiesza ...
a ty jak ci napisałem wcześniej - budzisz swoim zachowaniem tylko moją odrazę ...
zresztą nie tylko moją bo nie zauważyłem by ktokolwiek z twoich dawnych znajomych tu cokolwiek o tobie wspomniał ...

wiem ...teraz kiedy nawet Tamara wyjechała :] możesz się czuć samotnie ale sam sobie na to ''zapracowałeś ''...hahaha

popracuj nad sobą o ile potrafisz ...
a żebyś wiedział konkretnie nad czym ...

~~Mlecznoróżowy Złocień...... .......020r. o 21:37

Zapytaj psychopaty, skąd to przychodzi jego 16 letni syn na odwiedziny, do domu .
Aż strach pomyśleć co w tym domu zastaje i co się w nim działo gdy tam mieszkał, ściany mają uszy , nie wszystko da się ukryć. A jednak chłopak kocha bezwarunkowo, nawet takiego typa, który na tą miłość nigdy nie zasługiwał. Obraz nędzy i rozpaczy
4335
22 lipca 2020r. o 18:00
Horus napisał(a): co ty z tym skornem?
olewa cię podobnie jak ja...
szukasz w nim oparcia?...jesteś żałosny w tych poszukiwaniach ...
obiecywałeś tu już chyba dziesiątki razy ze ''kończę z nim dyskusję '' a tu ciągle wychodzi na to że po raz kolejny łżesz...
skorn jaki jest taki jest ...niekiedy nawet mnie rozśmiesza ...
a ty jak ci napisałem wcześniej - budzisz swoim zachowaniem tylko moją odrazę ...
zresztą nie tylko moją bo nie zauważyłem by ktokolwiek z twoich dawnych znajomych tu cokolwiek o tobie wspomniał ...

wiem ...teraz kiedy nawet Tamara wyjechała :] możesz się czuć samotnie ale sam sobie na to ''zapracowałeś ''...hahaha

popracuj nad sobą o ile potrafisz ...
a żebyś wiedział konkretnie nad czym ...

~~Mlecznoróżowy Złocień...... .......020r. o 21:37

Zapytaj psychopaty, skąd to przychodzi jego 16 letni syn na odwiedziny, do domu .
Aż strach pomyśleć co w tym domu zastaje i co się w nim działo gdy tam mieszkał, ściany mają uszy , nie wszystko da się ukryć. A jednak chłopak kocha bezwarunkowo, nawet takiego typa, który na tą miłość nigdy nie zasługiwał. Obraz nędzy i rozpaczy

Mów mi Dziki , albo Piotrze Różański . Swego imienia nigdy się nie wstydziłem wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości :) Natali , Julek , Tymek i Wojtas rosną w najlepsze . Julek dzisiaj wraz z Siostrą Madzią ... miałem zaszczyt z Nimi dzisiaj dyskutować , opowiadali mi o swych wyobrażeniach.

Ty się teraz pochwal Głupia Papugo , jakie masz osiągnięcia dzisiejszego dnia .

Zaś zdemaskowałeś Pannę , że chleje i Skornika , że neofaszysta ? :D

Zastosowana autokorekta

22258
#Horus nieaktywny
22 lipca 2020r. o 19:03
nie raz nie dwa ludzie zapewne w dobrej wierze ci radzili ..lecz się ...
zarówno z alkoholizmu jak i z choroby określanej potocznie psychicznej ...

tacy jak ty powinni być eliminowani ze społeczeństwa jako ludzie niebezpieczni...
upojenie alkoholowe często skutkuje agresją a ty jesteś zadeklarowanym :] alkoholikiem ...
choroba alkoholowa plus samotność rodzi frustracje ...podobną twojej

może więc faktycznie to co pisałeś o swojej samotności teraz zaczęło cię uwierać i dusi cię niczym ''sznur na szyi''
hahaha...

może napisz co było powodem że jak to ktoś pisze ''szesnastoletni syn przychodzi w odwiedziny'' - ze właśnie MUSI przychodzić w odwiedziny...

czyżby nie wytrzymał z ojcem alkoholikiem?
a może opieka społeczna ograniczyła ci prawa rodzicielskie...

więc więcej uwagi poświęć swoim problemom a nie szukaj ze mną kontaktu...

może poproś po raz kolejny bolecnautów i ...bolecnautki -hahaha o jakieś ''ciepłe słowo'' :]

~~Szkarłatnoczerwony Bieluń niezalogowany
22 lipca 2020r. o 20:00
Panna kopiuj sobie. Ten powyżej narusza twoje dobra osobiste!
~~Czarnofioletowy Ogórecznik niezalogowany
22 lipca 2020r. o 20:05
jak tam horusek, podobno twoja żona w Biedronce mówi, że jej mężuś codziennie płacze , że PIS WYGRAŁ wybory prezudenckie, a w dniu wyborów ponoć zjadłes z wściekłości kawałek krzesła :D ;D ;D hahahahahha[
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo