Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Andrzej Duda zaprzysiężony na prezydenta RP
22258
#Horus nieaktywny
7 sierpnia 2020r. o 19:54
kmiotku...
sam do siebie już piszesz?

popatrz ...jeszcze nie ucichły echa po kolejnych łgarstwach jakie ''budyń'' wygłosił w czasie tego idioty.czne.go ''orędzia'' a już pisdzielce mają pomysł na kolejny podatek ...

czytałeś o opłacie mocowej?

nie?

ojej ...
który to już podatek za czasów ''dojnej zmiany''?
też nie wiesz?

to ja ci napiszę ...34-y ...

płacz i płać przytępy ''suwerenie'' ...hahaha

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złotawordzawy Motylek niezalogowany
7 sierpnia 2020r. o 20:04
Wyraźnie ktoś tu sam ze sobą gada ;D
22258
#Horus nieaktywny
7 sierpnia 2020r. o 20:13
~~Złotawordzawy Motylek napisał(a): Wyraźnie ktoś tu sam ze sobą gada ;D

~~Złotawordzawy Motylek 33 min. temu

~~Złotawordzawy Motylek

No tak. Sąd Naczelny
~~Złotawordzawy Motylek 23 min. temu

~~Złotawordzawy Motylek

Kaczyński już..........

pisz dalej ...ja tam sobie pooglądam film o kosmitach ...
to ciekawsze niż twoje forumowe ''popierdywanie'' :]
~~Złotawordzawy Motylek niezalogowany
7 sierpnia 2020r. o 20:22
Gwoli ścisłości, opłata mocowa nie weszła jeszcze w życie.
Natomiast obniżka cen gazu jest już faktem.
I znowu powraca pytanie: komu zawdzięczamy, że przez lata płaciliśmy do Gazpromu najwyższe ceny w Europie, a kto z tym skończył?
22258
#Horus nieaktywny
7 sierpnia 2020r. o 20:34
~~Złotawordzawy Motylek napisał(a): Gwoli ścisłości, opłata mocowa nie weszła jeszcze w życie.
I znowu powraca pytanie: komu zawdzięczamy, że przez lata płaciliśmy do Gazpromu najwyższe ceny w Europie, a kto z tym skończył?

a owszem ...nie weszła bo jak się to tłumaczy -ze względu na pandemię ...
co ma jedno do drugiego ?...nie wiem ...
ale wiem że najpóźniej w przyszłym roku wejdzie a to oznacza podwyżkę dla ''suwerena '' :] o jakieś 40-50 zł za mwh

juz obie to policzyłem i będzie mnie to kosztować około 110-115 zł miesięcznie

i ja mam popierać pisdzielców? :]

no a kto podpisał tą umowę z Gazpromem?...kto ją przyklepał ?
napisz..

235
ladaco
7 sierpnia 2020r. o 21:00
Horus napisał(a):
~~Złotawordzawy Motylek napisał(a): Gwoli ścisłości, opłata mocowa nie weszła jeszcze w życie.

a owszem ...nie weszła bo jak się to tłumaczy -ze względu na pandemię ...
co ma jedno do drugiego ?...nie wiem ...
ale wiem że najpóźniej w przyszłym roku wejdzie a to oznacza podwyżkę dla ''suwerena '' :] o jakieś 40-50 zł za mwh

juz obie to policzyłem i będzie mnie to kosztować około 110-115 zł miesięcznie

i ja mam popierać pisdzielców? :]

no a kto podpisał tą umowę z Gazpromem?...kto ją przyklepał ?
napisz..

no kto?.., koprofagu.., kto?..
22258
#Horus nieaktywny
7 sierpnia 2020r. o 21:02
nie wiesz kmiocie?
poczekaj na ''motylka''

może odważy się napisać ...hahaha
235
ladaco
7 sierpnia 2020r. o 21:10
Horus napisał(a): nie wiesz kmiocie?
poczekaj na ''motylka''

może odważy się napisać ...hahaha

nie wiesz koprofagu?.., no to ci pomogę..
„10 lutego 2010

Waldemar Pawlak podejmuje działania celem jak najszybszego przyjęcia przez Radę Ministrów w trybie obiegowym uchwały zezwalającej na zawarcie przez niego w imieniu RP Protokołu do Umowy oraz Protokołu Dodatkowego. Zdaniem NIK, działa on niezgodnie z przepisami – szef resortu gospodarki przedłożył bowiem ministrom nieuzgodnione z resortami projekty umów.

Z upoważnienia Pawlaka podsekretarz stanu w ministerstwie gospodarki Grażyna Henclewska przesłała do szeregu instytucji oraz ministerstw parafowane projekty umów z prośbą o pilne zaopiniowanie (wyznaczyła termin do godziny 14:00 tego samego dnia). Oznaczało to, że np. Prezes Urzędu Regulacji Energetyki miał na zaopiniowanie 24 stron dokumentów 2 minuty, a Prezes Rządowego Centrum Legislacji całe pół godziny. Niemniej, wspomniane organy i tak nie musiały trudzić się opiniowaniem tej dokumentacji. Jak podaje NIK, Henclewska (nie czekając nawet do końca wyznaczonego przez siebie terminu) wysłała do Sekretarza Rady Ministrów wniosek o udzielenie przez RM zgody na związanie Rzeczypospolitej Polskiej umowami stwierdzając w nim (niezgodnie z prawdą), że został on uzgodniony m.in. z Prezesem URE i Prezesem RCL. Z kolei Sekretarz RM wyznaczył członkom Rady Ministrów trzygodzinny termin na ustosunkowanie się do projektu uchwały, czym, zdaniem kontrolerów NIK, naruszył regulamin pracy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.