Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Różowoczerwona Sanwitalia niezalogowany
24 marca 2021r. o 10:01
M21W2 napisał(a):
skorn napisał(a): Gdyby ojcowie piszących w tym temacie swego czasu zachowali się jak na polskich żołnierzy przystało, "S" była by niepotrzebna.

LWP - obok MO i ZOMO zbrojne ramię PZPR

W PEŁNI POPIERAM .

Taka prawda.To że kogoś to boli, a wiadomo siódme wody po mundurowym kisielu, to mam w dupie. Historia już ich oceniła.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złocistożółty Winorośl niezalogowany
24 marca 2021r. o 10:11
~~Czarny Czosnaczek napisał(a):
PanM napisał(a): Krótko , ja akurat jestem dumny ze swego ojca.

Jak ktoś wie o jakimkolwiek " grzeszku " mego ojca jeśli ktoś został przez niego skrzywdzony lub oszukany proszę . Jest okazja .

amen.....

Taaak tatuś ci opowioadał o wszystkich swoich grzeszkach?

W tamtych czasach bycie trepem nigdy nie było szanowane.Bo kto takich szanował?A dlaczego to już sam powinieneś wiedzieć.

Amen.

A co to jest trep. Nie wszyscy wiedzą.
~~Płowobrunatny Jastrzębiec niezalogowany
24 marca 2021r. o 10:12

Jak ktoś wie o jakimkolwiek " grzeszku " mego ojca jeśli ktoś został przez niego skrzywdzony lub oszukany proszę . Jest okazja .

amen.....

W tamtych czasach bycie trepem nigdy nie było szanowane.Bo kto takich szanował?A dlaczego to już sam powinieneś wiedzieć.

Amen.

A czy ty wiesz kto był ,,Trepem '' trepami byli plutonowi ,sierżanci i chorążowie mówiono o nich ,że wojsko uratowało im życie ,
~~Lawendowoniebieska Jagoda niezalogowany
24 marca 2021r. o 10:15
~~Złocistożółty Winorośl

A co to jest trep. Nie wszyscy wiedzą.[/c napisał(a):

Ksiądz pedofil ,wchodzi z trepami w psychikę i odbyt małego dziecka.
~~Rubinowy Dereń niezalogowany
24 marca 2021r. o 10:33
~~Płowobrunatny Jastrzębiec napisał(a):

amen.....

Amen.

A czy ty wiesz kto był ,,Trepem '' trepami byli plutonowi ,sierżanci i chorążowie mówiono o nich ,że wojsko uratowało im życie ,

Trepami nazywano wszystkich zawodowych sługusów.
~Kremowa Jeżówka niezalogowany
24 marca 2021r. o 10:37
"Narodowa blokada schodów Jarosława!",

które zaplanował na 10 kwietnia przy placu Piłsudskiego w Warszawie."
~~Rubinowy Dereń niezalogowany
24 marca 2021r. o 10:42
~~Różowoczerwona Sanwitalia napisał(a):
M21W2 napisał(a):
skorn napisał(a): Gdyby ojcowie piszących w tym temacie swego czasu zachowali się jak na polskich żołnierzy przystało, "S" była by niepotrzebna.

LWP - obok MO i ZOMO zbrojne ramię PZPR

W PEŁNI POPIERAM .

Taka prawda.To że kogoś to boli, a wiadomo siódme wody po mundurowym kisielu, to mam w dupie. Historia już ich oceniła.

:)
~~Kremowa Jeżówka niezalogowany
24 marca 2021r. o 13:54
~~Rubinowy Dereń napisał(a):
~~Płowobrunatny Jastrzębiec napisał(a):

amen.....

Amen.

Trepami nazywano wszystkich zawodowych sługusów.

Ci co się nie "załapali" poszli "na księdza".

niezdolni na księdza poszli do MOPS_u.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza