Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Karminowa Irga niezalogowany
28 marca 2021r. o 0:03
~~Złocistożółty Winorośl napisał(a):
Horus napisał(a): :D

tik-tak....tik -tak.....[img=1616858740_7sqzq26.jpg]

Ten koleś ma dryl. Pijaczka po sądach wlecze.Kolekcjonuje cytaciki , zbiera dowodziki . W każdym temacie gostek ma coś do gadania. To taki styl czy cecha charakteru ?

może po tatusiu tak ma?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielonkawa Tunbergia niezalogowany
28 marca 2021r. o 0:13
~~Liliowobiała Lepnica napisał(a):
Horus napisał(a): niby czego?

każde z moich dzieci w swoim mieszkaniu ...każde ma ułożone życie ...
dzisiaj nie błąkają się po wynajmach czy przytułkach i nie muszę ich odwiedzać w ''ochronkach'' :D

masz z tym problem? :D

więc czym tu ''straszysz''? ;D

Widziałem twoją córkę jak ciągnęła wózek z towarem w Polo, rzeczywiście szczyt marzeń o przyszłości dla dziecka :D

Jemu wolno obgadywać innych? Ktoś pisał, że robi wstyd rodzinie.Teraz cała ta biedna rodzinka na językach? Wstyd.
22258
#Horus nieaktywny
28 marca 2021r. o 10:12
po pierwsze - nie obgaduję wszystkich bo nic mnie nie interesują sprawy ''wszystkich'' a stosuję prawo reakcji na posty tych którzy wpieprzają się w moje życie...

kto to właśnie robi dostanie w rewanżu odpowiednią odpowiedź...
niejaki Różański upublicznił tu na portalu moje nazwisko a jego koleżka ''opozycjonista'' je tu wielokrotnie powielał ...

jest na to w sieci przykładów do woli a część jest u mnie skopiowana i zostanie wykorzystana przed sądem ...

nadal zainteresowany tym co może być tu wstydem nie odpisał.... czy wstydem dla ojca jest praca córki w markecie czy jednak większym wstydem dla ''ojca'' jest fakt odebrania mu dziecka i umieszczenia w przytułku...

prawda że odpowiedź na takie pytanie jest trudna?...;D

zwłaszcza dla kogoś kto ma pewien ''epizodzik'' związany z ZK Zaręba ;D[img=1616919141_d4ks2br.jpg]
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 marca 2021r. o 10:17
Pannazdzieckiem napisał(a):
Horus napisał(a):
~~Ognistoczerwony Chaber napisał(a):
Horus napisał(a): zasłonę miłosierdzia na to co kiedyś było

tak ...zamknąć i zapomnieć o tym temacie ;D

Chciałby.Ten temat jest jego porażką.Jeszcze raz obnaża jego hipokryzję.Poziom szamba w jakim żyje.

dlatego on nigdy nie pozwoli na to by ten temat ''umarł '' tak jak umarła idea z początków ''S'' a którą oni sprowadzili do poziomu zwykłej walki o stołki i przywileje...

i to jest właśnie pokaz ich kosmicznej hipokryzji ...
stąd też z milionów jakie kiedyś popierało ''S'' dzisiaj zastało marne kilkaset tysięcy ...;D

Parówa , powiedz mi skąd ja mam takie wrażenie , że sam ze sobą prowadzisz dysputę ... z pod kwiatuszka ? .

Może moje przyzwyczajenie w ocenie rzeczywistości i tegoż forum romanum :D Apropos , jak masz jeszcze tę kartkę , to wyprę Skornika z pierwszej pozycji , tylko odwiedź mnie Parówa ... oj bedzie się działo :D

... czekam :) ... to męska rzecz być daleko , a " kobiety wiernie czekać " , jak Panna :D

Parówa , obwiniasz Lucjana i Jego rówieśników o upadek ideałów Solidarności . A to przecież twój guru Kiszczak ś.p. zorganizował całą Solidarność do spóły z Bolkiem od Konstytucji . Bolek Wałęsa do dzisiaj łazi z napisem na klacie i chętnie polezie pod dowolny sąd , jak ty Parówa ze świeczką , pieprząc coś o obaleniu komunizmu " samotrzeć " .

Laureat Nobla za spolegliwość i kasę :D. Kiszczak może być dumny z dokonań :)

Dziesięć milionów Polaków oszukać ... a winę za to niech przypisuje Tchórzliwa Parówa Lucjanowi :(

Przypomnę , że Bolek kiedyś miał Herodiatę w klapie marynary , a ty Parówa tropisz pedofili w koloratkach w ścierwomediach . Jeden i drugi , i Bolek i ty Parówa , strzępi sobie ryja konstytucją Sztolcmana ( ksywa Kwaśniewski ) ... a jezusowej belki we własnym oku nie dostrzega ... jeśli to nie jest hipokryzja , albo głupota , to co to jest Parówa ?

Koniunkturalizm ? Czy umysłowy paralirz ? :D

Chciałeś być na świeczniku Parówa , bohu Horusie , Głupia Papugo , były kumplu , to jesteś :D

To wpadasz na Bielską z tą antyromanową kartką , czy tylko pic na wodę i fotomontaż ?

Piwko wypijemy i może razem polecimy do Lucjana obić Mu twarz za Solidarność :D

Lucjanie , jeszcze raz proszę ... nie szczep się :)

Panowie muszę Was opuścić , mam ciężkie pogaduchy z Synkiem z Domu Dziecka w Bolesławcu .

Jeszcze nie wiem z jakim dylematem ku mnie wędruje , ale miejmy nadzieję , że nie będzie to zawód miłosny :D

Miłego wieczoru :)

Gdzie odpowiedzi na pytania ... Parówa ? To co , wpadasz na to piwko szemrany przyjacielu ? :D

Jak pewnie zwróciłeś uwagę , nie czepiam się Twej Rodziny , Ciebie zamierzam skopać za szarganie Pamięci Istot , które były mi kiedyś bliskie . I za szarganie każdym przejawem intelektu na tym upadającym forum .

No gadaj grafomanie :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
28 marca 2021r. o 10:42
Horus napisał(a):
Horus napisał(a):

Gdzie odpowiedzi na pytania ... Parówa ? To co , wpadasz na to piwko szemrany przyjacielu ? :D

Jak pewnie zwróciłeś uwagę , nie czepiam się Twej Rodziny , Ciebie zamierzam skopać za szarganie Pamięci Istot , które były mi kiedyś bliskie . I za szarganie każdym przejawem intelektu na tym upadającym forum .

w ramach pewnego wyjątku bo nie ma dnia byś mnie nie zaczepiał ...

odpowiadać na pytania będziesz w sądzie ...
nie czepiasz się mojej rodziny ?

ale to ''dzięki'' temu że upubliczniłeś tu moje nazwisko teraz byle ''kwiatuszek'' lub np. taki w2 otwarcie je powiela...

daty wklejania postów ''pannyzdzieckiem'' na zrzutach ekranu nie kłamią więc się tego nie wyprzesz ...
tym bardziej te które podpisałeś jako Różański ..

no chyba że teraz ponownie będziesz tu łgał że Różański to nie ty...;D
tylko śmiesznie wygląda twój podpis z podaniem adresu ...ba- nawet numer telefonu.... CELEBRYTO ...;D

to twoje ''pieprzenie'' o ''istotach kiedyś ci bliskich'' wsadź sobie w przysłowiowe ''buty''

powiewają mi wszystkie twoje rychy ,zdzichy czy słonie...

ty dzisiaj zbierasz owoce swojej bezmyślności i głupoty bo nawet w ''bajaniu'' jedna z bolecnautek prosi o ''deratyzację '' bo tak właśnie cię widzi kiedy zamieszczasz tam post...
post w którym sam piszesz że jesteś tam niechcianą ''personą''
pisano ci tutaj też to że ktoś gdzyby żył ''obił by ci mordę''

pamiętasz kto to pisał i do kogo odnosił się ten post ?

ja nie tylko pamiętam ale i mam go w moim ipeenku pod hasłem ''pzd''- 3/19 :D

zajmij się swoim życiem bo je zrujnowałeś ...masz w swój ''charakter'' wpisaną destrukcję ...
dlatego jesteś i pozostaniesz sam ...

jak tam Julcia z ''bajania''?....dała się zaprosić na to piwo?
raczej nie bo już tu byś ''piał'' o tym w każdym temacie...mądra kobieta ...

dlatego dzisiaj jesteś skazany ...;D na ''swiety'' i '' walentyny'' ;D

masz coś do dodania ?

[img=1616920950_ou3mimv.jpg]
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 marca 2021r. o 10:57
Parówa , do zestawu pytań wciąż pozostających bez odpowiedzi dokładam jeszcze dwa . Dlaczego boisz się swego nazwiska i kiedy ta rozprawa ?

Był taki czas , że chciałem ci odpuścić ... ale jak wiadomo Panny bywają zmienne :D

Konkrety Parówa ... proszę :) I naum sie wreszcie cytować :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Burawa Krzewuszka niezalogowany
28 marca 2021r. o 11:02
Horus napisał(a):
Horus napisał(a):
Horus napisał(a):

w ramach pewnego wyjątku bo nie ma dnia byś mnie nie zaczepiał ...

odpowiadać na pytania będziesz w sądzie ...
nie czepiasz się mojej rodziny ?

ale to ''dzięki'' temu że upubliczniłeś tu moje nazwisko teraz byle ''kwiatuszek'' lub np. taki w2 otwarcie je powiela...

daty wklejania postów ''pannyzdzieckiem'' na zrzutach ekranu nie kłamią więc się tego nie wyprzesz ...
tym bardziej te które podpisałeś jako Różański ..

no chyba że teraz ponownie będziesz tu łgał że Różański to nie ty...;D
tylko śmiesznie wygląda twój podpis z podaniem adresu ...ba- nawet numer telefonu.... CELEBRYTO ...;D

to twoje ''pieprzenie'' o ''istotach kiedyś ci bliskich'' wsadź sobie w przysłowiowe ''buty''

powiewają mi wszystkie twoje rychy ,zdzichy czy słonie...

ty dzisiaj zbierasz owoce swojej bezmyślności i głupoty bo nawet w ''bajaniu'' jedna z bolecnautek prosi o ''deratyzację '' bo tak właśnie cię widzi kiedy zamieszczasz tam post...
post w którym sam piszesz że jesteś tam niechcianą ''personą''
pisano ci tutaj też to że ktoś gdzyby żył ''obił by ci mordę''

pamiętasz kto to pisał i do kogo odnosił się ten post ?

ja nie tylko pamiętam ale i mam go w moim ipeenku pod hasłem ''pzd''- 3/19 :D

zajmij się swoim życiem bo je zrujnowałeś ...masz w swój ''charakter'' wpisaną destrukcję ...
dlatego jesteś i pozostaniesz sam ...

jak tam Julcia z ''bajania''?....dała się zaprosić na to piwo?
raczej nie bo już tu byś ''piał'' o tym w każdym temacie...mądra kobieta ...

dlatego dzisiaj jesteś skazany ...;D na ''swiety'' i '' walentyny'' ;D

masz coś do dodania ?

[]

Człowieku, (jeżeli jesteś człowiekiem) biedny ty jesteś.
Twoja nienawiść w końcu obróci się przeciwko tobie.
Czytam te twoje posty i wniosek jest tylko jeden- jesteś złym człowiekiem.
22258
#Horus nieaktywny
28 marca 2021r. o 11:23
z twojego ''punktu widzenia'' tak to może wyglądać a jakim człowiekiem widzisz tzw.''pannęzdzieckiem''?

zresztą jaka to ''z dzieckiem'' skoro mu je zabrano?

i ten skrajny idio.tyzm ...................''panna '' to facet...;D

skomentujesz jego zachowanie tutaj na forum?
[img=1616923401_zav6f0w.png]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo