Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 marca 2021r. o 11:53
~~Burawa Krzewuszka napisał(a): ...
Człowieku, (jeżeli jesteś człowiekiem) biedny ty jesteś.
Twoja nienawiść w końcu obróci się przeciwko tobie.
Czytam te twoje posty i wniosek jest tylko jeden- jesteś złym człowiekiem.

Ale z mojego punktu widzenia , to bardzo dobrze jest . Lepiej jest mieć zdeklarowanego wroga , niż fałszywego przyjaciela :D A Karma , wiadomo , zawsze wraca . W tej , albo innej postaci :)

Gdzie odpowiedzi Parówa , szczególnie te dwa ostatnie pytania ?

Zanim mnie wyślesz do cioci Celi , to wpier ... dol masz jak w banku Parówa :)

Również za szyderstwa wobec Skornika ... :)

Dopisane 28.03.2021r. o godz. 11:53:

... i nawet Radek Różański mnie nie powstrzyma ... chociaż próbuje :D .

Mógłbym założyć Parówa , że przekupiłeś Siostrę Agnieszkę i Radka , ale możliwość przyjęcia łapuwy od takiego YNTELEKTUALISTY graniczy z zerem bezwzględnej próżni ... to Mądre Istoty są , chociaż nie zawsze się ze sobą zgadzają :)

Gdzie odpowiedzi Parówa ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
28 marca 2021r. o 12:48
pozostaje ci tylko jakiś tam nic nie znaczący ''krzewuszka'' którą ty sam być może jesteś lub twój wazeliniarski koleżka ...

ale prawdy nie oszukasz...

dlatego jesteś i pozostaniesz samotny z myślami o ''sznurze''...;D
~~Burawa Krzewuszka niezalogowany
28 marca 2021r. o 13:48
Horus napisał(a): pozostaje ci tylko jakiś tam nic nie znaczący ''krzewuszka'' którą ty sam być może jesteś lub twój wazeliniarski koleżka ...

A ty myślisz że jesteś cokolwiek znaczący?
Dla mnie to ty nie jesteś nawet pionkiem.
A ktoś kto najpierw prowokuje a potem kopie leżącego jest najgorszym śmieciem.
A jeżeli chodzi o wazeliniarstwo to jesteś mistrzem.
4335
28 marca 2021r. o 13:48
Horus napisał(a): pozostaje ci tylko jakiś tam nic nie znaczący ''krzewuszka'' którą ty sam być może jesteś lub twój wazeliniarski koleżka ...

Samotny ... mylisz się Parówa , Nas jest cały legion :D
Jam twym szatanem :D
A ty jak Jezus wypędzasz Nas . Jezusowi się być może udało , ale mentalności świni z własnej osobowości nie odpędzisz :D

Gdzie odpowiedzi naczelny celebryto - hipokryto , bo o Homo Sapiens nie ma co gadać ? :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
28 marca 2021r. o 14:10
~~Burawa Krzewuszka napisał(a):

ja nigdy tak o sobie nie myślałem i podobnie jak ty myślę o tobie jako pionku ...
zresztą pionku do bicia...;D (to w odniesieniu do szachów )

nie ja pierwszy zacząłem tą ''wojenkę'' a typ który się wpieprzył z buciorami w moje sprawy ...

czy podobnie ''najgorszym śmieciem'' nazwiesz za takie zachowanie tego który teraz ''leży'' i kwiczy?

ja tu nigdzie nie zabiegam o czyjeś poparcie a ten którego skrzętnie nie poddajesz pod własne słowa krytyki pisał tu nie tak dawno -'''prześlijcie mi jakieś ciepłe słowo''
czy zaprzeczy?

to on dwa dni wstecz na siłę wpieprzał się w temat o ''bajaniu'' i tam mu napisano że wskazana jest ''deratyzacja''

po co i przeciw komu stosuje się deratyzację ? :D

Dopisane 28.03.2021r. o godz. 14:10:

Pannazdzieckiem napisał(a):

Samotny ... mylisz się Parówa , Nas jest cały legion :D
Jam twym szatanem :D
A ty jak Jezus wypędzasz Nas . Jezusowi się być może udało , ale mentalności świni z własnej osobowości nie odpędzisz :D

Gdzie odpowiedzi naczelny celebryto - hipokryto , bo o Homo Sapiens nie ma co gadać ? :D

...............................

Pannazdzieckiem ... marca .......r. o 7:.................

A jak powszechnie wiadomo samotność , jest jak sznur na szyi .

tak ...samotność stąd te ciągłe prośby o telefony o spotkanie przy piwku czy szszkach...
a tu du-pa...
alter też nie dał się do tego przekonać pisząc co o tym myśli w dosyć dosadnych słowach...hahaha

to wszystko jest w sieci ...;D

............ 2020
Data BolecPozdro
.............2020 Od Ode mnie dla Ja

Dokładnie . Tu się wysyla życzenia a nie jakieś pyskowki.! Od tego są tel.
..................2020 Od JA dla Piotrka i Gosi

Co to za gorzkie żale? Nie macie opcji SMS żeby prywatne rozmowy pisać?
.....................2020 Od Piotrka dla Goski

Nie pisz więcej!! Odczep się! Raz na zawsze !!!!
............2020 Od Goski dla Piotrka

Wiesz jak to zakończyć. Wszystko zależy od Ciebie.
.................2020 Od Piotrka dla Goski

Odczep się kobieto ode mnie raz na zawsze!!! Żegnam!
...................2020 Od Goski dla Piotrka

Po co było to wszystko?

wazelina czy głupota? :D
4335
28 marca 2021r. o 14:13
~~Burawa Krzewuszka napisał(a):

No tutaj to akurat " mistrz "powinno się inaczej pisać :D
Np. miszcz :D ... jak powiedział Laskowik do Ś.p. Smolenia swego czasu ... ale powiedzcie Łobywatelu Parówa , ile wy tych bombek na Bolcu zamierzacie jeszcze wyprodukować i kto następny do odstrzału ... przed niezawisłym SONDEM ... ja , Skornik , Lucjan , Krzewuszka to już wiemy ... kto dalej , bo wiecie , rozumiecie Parówa , społeczeństwo powinno być informowane :D

Wybacz Lucjanie , że jaja sobie robię , kiedy Ty gadasz o ważnych kwestiach :) Nasz domorosły właściciel ipeenku na pięciu komputerkach zwany samozwańczo bogiem Egiptu nie do końca wie chyba , gdzie żyje.

A może ze względu na pedofilskie " dziennikarstwo śledcze " daje wyraz skrytym marzeniom ... nie wiem , nie wnikam , nie mam prywatnego ipeenku :)

Proszę jeszcze raz , nie szczep się :)

22258
#Horus nieaktywny
28 marca 2021r. o 14:15
my jedziemy na spacer do lasu .... psiaki się wybiegają a ty tu się wysilaj ...hahaha
4335
28 marca 2021r. o 14:32
No toś poleciał Parówa ... z ipeenkiem :D

Gdzie odpowiedzi , skoroś taki hardy w necie ? :)

Dopisane 28.03.2021r. o godz. 14:32:

Horus napisał(a): my jedziemy na spacer do lasu .... psiaki się wybiegają a ty tu się wysilaj ...hahaha

Pocałuj w rękę w mym imieniu Panią Annę Parówa . Ileż trzeba znieść ... dla takiego bydlaka , żeby udowodnić swą Kobiecą Naturę ? .

A jak wrócicie ze spaceru , to zrezygnuj z funkcji moda Bolec.Info :)

A ja tymczasem poszukam jakiej Swietłany w okolicy :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza