PanM napisał(a): Horus napisał(a):
a dla mnie najśmieszniejsze jest to że do grupy swoich przyjaciół zaliczył min. qwax-a, skorna , m21 ,panaM i żaden z nich nie zaprzeczył ...:D
przemiłego dnia ...;D
Ocenianie ludzi za to co zaniechali miast tego co zrobili jest śmieszne tylko dla oceniających.
Nie każdy jest na tyle zawzięty aby śledzić i komentować wpisy lokalnych oszołomów.
O powyższym komentarzu zostałem poinformowany telefonicznie przez życzliwego internautę.
P S -- lubowanie się w " UJEŻDŻANIE INTERLOKUTORA " sprowadza do jego poziomu.
to nawiązanie do mojego posta więc i ja odpowiem...
czy ty myślisz że ja nie mam nic innego do zrobienia jak ''śledzenie'' wpisów?
wali mnie to ale co ciekawe do mnie też kilka osób potrafi zadzwonić więc nie jesteś jakimś wyjątkiem...
ale do rzeczy...
to nie żadna ocena tylko stwierdzenie faktu który mnie śmieszy...
to ty dosyć często oceniasz ludzi pisząc do nich np.''bucu''
teraz oburzasz się po raz kolejny na mnie bo wiesz że z mojej strony chamskiego komentarza nie przeczytasz ale napisać wprost co o kimś myślisz już ci trudno bo ...
no tak ...już kiedyś wyjaśniałeś ....bo nie lubisz ''pyskówek''...
to wyjaśnienie też jest śmieszne ...
bo twoje sprawy wywleka się na publiczne forum a ty w takich momentach zachowujesz się jak struś ...:D
to jedno z tego co nas różni ...
ty potrzebujesz tu forumowych kolegów ja nie...
ty uciekasz przed krytyką innych (którzy kiedyś mogą się przydać ) ja nie ...
''.... lubowanie się w " UJEŻDŻANIE INTERLOKUTORA " sprowadza do jego poziomu....''
widziałeś wczorajsze wpisy twojego lokalnego kolegi?
ile razy próbował zaczepki?
i co?
poddałeś to swojej krytyce?
nie ...bo strach ci nie pozwala ...
to jest właśnie twoja ''zachowawczość '' którą ja nazywam wprost oportunizmem ...:D
to cię w głębi duszy boli bo wiesz że mam rację ...
ale to twój cyrk i twoi ...koledzy...;D
nawet jak cię wyzywają ,nawet jak cię obrażają ,nawet jak twoją żonę wciągają w te swoje brudne gierki ty tulisz uszy i się uśmiechasz...
dlatego zawsze będziesz ''uciekał''...
(ciekawe co ci odpisze twój koleżka ''opozycjonista'' na jeden z ostatnich twoich postów ? )
będzie wesoło w każdym razie...