Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Szarobiała Karagana niezalogowany
4 kwietnia 2021r. o 20:30
widać że oprócz Janusza ,ktoś niezle się bawi jego kosztem

czyżby trafił swój na swojego ?

albo ? niezła podpucha
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 kwietnia 2021r. o 20:31
... a Janusz T. będzie miał co jutro cytować :D

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Żółtawobrunatny Słoneczniczek niezalogowany
5 kwietnia 2021r. o 10:15
i takie gówno anty-Polskie że je jeszcze żyje się dziwię. sikorski.
22258
#Horus nieaktywny
5 kwietnia 2021r. o 10:25
prawda boli?

ma i będzie boleć...;D
11445
PanM
5 kwietnia 2021r. o 11:23
Horus napisał(a):

a dla mnie najśmieszniejsze jest to że do grupy swoich przyjaciół zaliczył min. qwax-a, skorna , m21 ,panaM i żaden z nich nie zaprzeczył ...:D

przemiłego dnia ...;D

Ocenianie ludzi za to co zaniechali miast tego co zrobili jest śmieszne tylko dla oceniających.
Nie każdy jest na tyle zawzięty aby śledzić i komentować wpisy lokalnych oszołomów.
O powyższym komentarzu zostałem poinformowany telefonicznie przez życzliwego internautę.
P S -- lubowanie się w " UJEŻDŻANIE INTERLOKUTORA " sprowadza do jego poziomu.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
4335
5 kwietnia 2021r. o 11:35
PanM napisał(a):
Horus napisał(a):

a dla mnie najśmieszniejsze jest to że do grupy swoich przyjaciół zaliczył min. qwax-a, skorna , m21 ,panaM i żaden z nich nie zaprzeczył ...:D

przemiłego dnia ...;D

Ocenianie ludzi za to co zaniechali miast tego co zrobili jest śmieszne tylko dla oceniających.
Nie każdy jest na tyle zawzięty aby śledzić i komentować wpisy lokalnych oszołomów.
O powyższym komentarzu zostałem poinformowany telefonicznie przez życzliwego internautę.

I to nie ja dzwoniłem . Szukałem kiedyś przez internet przyjaciół , ale nie znalazłem . A ten Jedyny już nie żyje . Jeśli można mówić o jakimś związku emocjonalnym panie Januszu T. to tylko wzajemna życzliwość i szacunek wobec siebie nawzajem , czyli coś takiego o czym Waszeć nie masz bladego pojęcia .

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
5 kwietnia 2021r. o 11:57
PanM napisał(a):
Horus napisał(a):

przemiłego dnia ...;D

to nawiązanie do mojego posta więc i ja odpowiem...

czy ty myślisz że ja nie mam nic innego do zrobienia jak ''śledzenie'' wpisów?
wali mnie to ale co ciekawe do mnie też kilka osób potrafi zadzwonić więc nie jesteś jakimś wyjątkiem...
ale do rzeczy...

to nie żadna ocena tylko stwierdzenie faktu który mnie śmieszy...
to ty dosyć często oceniasz ludzi pisząc do nich np.''bucu''
teraz oburzasz się po raz kolejny na mnie bo wiesz że z mojej strony chamskiego komentarza nie przeczytasz ale napisać wprost co o kimś myślisz już ci trudno bo ...
no tak ...już kiedyś wyjaśniałeś ....bo nie lubisz ''pyskówek''...
to wyjaśnienie też jest śmieszne ...

bo twoje sprawy wywleka się na publiczne forum a ty w takich momentach zachowujesz się jak struś ...:D

to jedno z tego co nas różni ...
ty potrzebujesz tu forumowych kolegów ja nie...
ty uciekasz przed krytyką innych (którzy kiedyś mogą się przydać ) ja nie ...

''.... lubowanie się w " UJEŻDŻANIE INTERLOKUTORA " sprowadza do jego poziomu....''

widziałeś wczorajsze wpisy twojego lokalnego kolegi?

ile razy próbował zaczepki?
i co?
poddałeś to swojej krytyce?
nie ...bo strach ci nie pozwala ...

to jest właśnie twoja ''zachowawczość '' którą ja nazywam wprost oportunizmem ...:D
to cię w głębi duszy boli bo wiesz że mam rację ...

ale to twój cyrk i twoi ...koledzy...;D
nawet jak cię wyzywają ,nawet jak cię obrażają ,nawet jak twoją żonę wciągają w te swoje brudne gierki ty tulisz uszy i się uśmiechasz...

dlatego zawsze będziesz ''uciekał''...

(ciekawe co ci odpisze twój koleżka ''opozycjonista'' na jeden z ostatnich twoich postów ? )
będzie wesoło w każdym razie...

4335
5 kwietnia 2021r. o 12:40
No to ja tradycyjnie wyjadę z wazeliną . Nich pan Janusz T. śmieje się do rozpuku :D
Śmiech to zdrowie :)

Piszesz Waści " czy ty myślisz że ja nie mam nic innego do zrobienia jak ''śledzenie'' wpisów? " .

Nie wiem , co Przemo myśli , tak " blisko siebie nie jesteśmy " . Nie wiem co Ksawery myśli , Lucjan i Skornik , ale ja myślę , że gros swego czasu panie Januszu T. zbierasz dokumentację na wszelki wypadek . Czyżby to było mentalne obciążenie po pracy w donosicielstwie stosowanym , o które publicznie Waszeć oskarżasz Lucjana ?

I kto tu jest hipokrytą ? ... i byłym TW ? Trening na pięciu komputerkach czyni miszczem :D Bolek Wałęsa ma swych naśladowców , a Lenin zawsze wśród żywych :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza