Horus napisał(a): nie wiesz?
to cię uświadomię ...;D
Przemek ......
''przez grzeczność nie zaprzeczę'' ( to obnośnie tego jak się sam tu przedstawiasz jako ... cyt. ''cham i złodziej )
skorn ...
zostaw mnie w spokoju bo naślę na ciebie prokuratora i coś tam o ''oszustach i złodziejach''
qwax...
nawet słowa z tobą nie chce zamienić chociaż ''liżesz''mu tu często to i owo...
o bolecnautkach nawet nie wspominam ...
bo tu już masz najpoważniejszy problem ...hahahaha...
M21W2 napisał(a): Piotrze obejrzałem filmik , są tam prawdy , półprawdy i kłamstwa .
Mogę to porównać z komentarzami Parówy dotyczącymi Ciebie , ktoś jak Horus zbiera materiały na nas by cytować fragmenty które pasują do jego koncepcji opluwania , tak samo oceniam lektora z tego filmiku - Horus - bis .[/
ty jesteś za tępy na jakiekolwiek oceny...
jesteś nawet za tępy by wiedzieć co piszesz a ja nie mam chwilowo chęci by wyprowadzać ciebie z nieświadomości bo oparta ona jest właśnie na głupocie ...
czy to nie czasem ty niczym rasowy ''esbek'' wkręciłeś się na spotkanie sam o nie zabiegając , by zbierać ''materiały '' na Falco?
i co zebrałeś ?
nic...tylko się ośmieszyłeś a w wielu oczach wręcz upodliłeś ...
jak tam ? napiszesz w końcu kto to ci wymyślił ten idio.ty.czny nick którego znaczenia sam nie znasz?
jesteś tak prosty że szkoda czasu by oczekiwać że odniesiesz się własnymi słowami gdzie w tym filmie są '' prawdy , półprawdy i kłamstwa .''
jak chociaż słowem o tym napiszesz może spojrzę na ten film by ocenić ile w tym wszystkim jest kolejnych twoich łgarstw...
ale ty o tym nie napiszesz bo o tym nic nie ma w wiki a utworzenie własnego tekstu jest ponad twoje siły i ponad twoje intelektualne ''zdolności'' :D
jedyne do czego się nadajesz to do trzymania tego drąga na zdjęciu ...;D
Horus napisał(a):M21W2 napisał(a): Piotrze obejrzałem filmik , są tam prawdy , półprawdy i kłamstwa .
Mogę to porównać z komentarzami Parówy dotyczącymi Ciebie , ktoś jak Horus zbiera materiały na nas by cytować fragmenty które pasują do jego koncepcji opluwania , tak samo oceniam lektora z tego filmiku - Horus - bis .[/
ty jesteś za tępy na jakiekolwiek oceny...
jesteś nawet za tępy by wiedzieć co piszesz a ja nie mam chwilowo chęci by wyprowadzać ciebie z nieświadomości bo oparta ona jest właśnie na głupocie ...
czy to nie czasem ty niczym rasowy ''esbek'' wkręciłeś się na spotkanie sam o nie zabiegając , by zbierać ''materiały '' na Falco?
i co zebrałeś ?
nic...tylko się ośmieszyłeś a w wielu oczach wręcz upodliłeś ...
jak tam ? napiszesz w końcu kto to ci wymyślił ten idio.ty.czny nick którego znaczenia sam nie znasz?
jesteś tak prosty że szkoda czasu by oczekiwać że odniesiesz się własnymi słowami gdzie w tym filmie są '' prawdy , półprawdy i kłamstwa .''
jak chociaż słowem o tym napiszesz może spojrzę na ten film by ocenić ile w tym wszystkim jest kolejnych twoich łgarstw...
ale ty o tym nie napiszesz bo o tym nic nie ma w wiki a utworzenie własnego tekstu jest ponad twoje siły i ponad twoje intelektualne ''zdolności'' :D
jedyne do czego się nadajesz to do trzymania tego drąga na zdjęciu ...;D
Jedynym "uczciwym" w PISie który majątku na żonę nie przepisał jest ten niewyrośnięty z Żoliborza :)