M21W2 napisał(a): Piotrze obejrzałem filmik , są tam prawdy , półprawdy i kłamstwa .
Mogę to porównać z komentarzami Parówy dotyczącymi Ciebie , ktoś jak Horus zbiera materiały na nas by cytować fragmenty które pasują do jego koncepcji opluwania , tak samo oceniam lektora z tego filmiku - Horus - bis .
Lucjanie , był kiedyś taki czas , że interesowałem się polityką . Dzisiaj mnie już to grzeje , jak płomyk nienawiści do Ciebie pod Głupią Parówą :D
Ale wracając do PRAWDY ... dalej nie wiemy , czy Parówa zakopał był Legitymację , czy nie ?
Jedno jest pewne Lucjanie , od czasów tzw. Transformacji Ustrojowej , którą prof . Kieżun opisywał w " Patologi transformacji " ... mój pierwszy Autorytet , a Naomi Klein w " Doktrynie szoku " nazywała nowoczesnym feudalizmem ... mamy to o czym mówi również i Przemo ... wyzysk człowieka , przez człowieka . W zależności od czasów zamieniają się miejscami :D
Nie jeden filmik Ci zapodałem Lucjanie i nie jeden tekst do przeczytania . :) Podobnie , jak pozostałym Bolecnautom i Bolecnautkom :)
Można , jak Janusz T. taplać się w gównie ścierwomediów i szukać haka na wszystkich , ale ... jeszcze raz proszę nie daj się zaszczepić , choćby żydobankster Morawiecki na kolanach przed Tobą błagał :)
ps . wróciłem właśnie od Tamary , albo Lenki , już nie pamiętam ... starość nie radość , ale to qurwe Głupio Papuge piórko po piórku ostrzyge :D