Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
14240
M21W2
5 kwietnia 2021r. o 18:11

Piotrek goście przybyli , pozwolili napisać jedna zdanie .
Piotrze wbij sobie raz na zawsze do głowy że moja decyzja jest niezmienna podyktowana opiniami lekarzy .
Morawiecki to polityk i jak każdego polityka opinia w sprawach zdrowia mnie nie interesuje .

Dobranoc .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 kwietnia 2021r. o 18:21
M21W2 napisał(a):
Piotrze wbij sobie raz na zawsze do głowy że moja decyzja jest niezmienna podyktowana opiniami lekarzy .
Morawiecki to polityk i jak każdego polityka opinia w sprawach zdrowia mnie nie interesuje .

Dobranoc .

No dobrze Lucjanie , ale to przecież Morawiecki każe Ci siedzieć na lockdawnie i truć Cię chce wyrobem lekopodobnym .:) I ma do tego tzw. łekspertów z telewizorni :)

Dobranoc ... jak sobie życzysz Lucjanie :)

Jam prostak i cham w służbie chrystusowej idei .

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
5 kwietnia 2021r. o 18:21
Pannazdzieckiem napisał(a):
Horus napisał(a):

Parówa , w wiesz co w slangu myślących znaczy określenie parówa ?

Wbij się do mnie na Priva , to sobie pogadamy Januszu T. :)

pisząc to co napisałeś-a ja o tym wiem od dawna- tylko potwierdzasz jakim skończonym jesteś durniem...:D

jak teraz poczuje się twój kumpel ''lucuś'' który podobnie do mnie pisał a który nawet usiłował mnie tu straszyć?

z nim sobie popisz na privie...:D

~~Niebieskawozielony Jarząb niezalogowany
5 kwietnia 2021r. o 18:28
M21W2 napisał(a):

Dobranoc .

Lucek, MZ ekonomista, szef GIS informatyk, który chce pozbawić wykonywanie zawodu lekarza Dr medycyny. Temu Profesorowi chyba nie zabiorą tutułu naukowego :) na pewno to 'foliarz" jest :)

Profesor Roman Zieliński, genetyk z Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie ostrzega przed skutkami masowych szczepień na Covid-19 i apeluje o zniesienie lockdownu.

Bądźmy ostrożni, sytuacja epidemiologiczna może się pogorszyć. Coraz więcej osób zaszczepionych. Może to przyczynić się do wzrostu transmisji wirusów. Powód, nieodpowiedni termin szczepień, w szczycie sezonu przeziębieniowego i naturalne osłabienie organizmu. Tak zwane „szczepionki” genetyczne mogą tylko pogorszyć sytuację i doprowadzić do powstania wysoce zjadliwych szczepów wirusów.

Również maseczkowicze pogarszają sytuację, zwiększając transmisję wirusów, będąc żywymi inkubatorami. Gdy znajdują się oni w moim otoczeniu, omijam ich szerokim łukiem.
https://ordomedicus.org/profesor-zielinski-ostrzega-badzmy-ostrozni/5f
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 kwietnia 2021r. o 18:45
Horus napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):
Horus napisał(a):

Parówa , w wiesz co w slangu myślących znaczy określenie parówa ?

Wbij się do mnie na Priva , to sobie pogadamy Januszu T. :)

pisząc to co napisałeś-a ja o tym wiem od dawna- tylko potwierdzasz jakim skończonym jesteś durniem...:D

jak teraz poczuje się twój kumpel ''lucuś'' który podobnie do mnie pisał a który nawet usiłował mnie tu straszyć?

z nim sobie popisz na privie...:D

Parówa ... mój " kumpel Lucjan " nie jest moim kumplem , bo brakuje mi Jego doświadczenia życiowego . Mój " kumpel Ksawery " nie jest moim kumplem , bo brakuje mi dociekliwości . Mój " kumpel Skornik " nie jest moim kumplem , bo Młody Padawan swoje wie . Moi kumpel ... Rycho , Arturo i Sentino ...

Chyba sobie trochę popłaczę ... Panny płaczą na zawołanie ... gówno prawda , że faceci nie płaczą ...

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
5 kwietnia 2021r. o 19:54
co za pech...
wszyscy których wymieniłeś nie żyją ...
stąd nie ma możliwości by zaprzeczyli temu że są twoimi kumplami...:D

ale ciekawie to brzmi bo ....

może przypomnisz tutaj kto to ci tu napisał że ''gdyby Senti żył obił by ci mordę za to co piszesz''
przypomnisz za jakie słowa?
przypomnisz?

nie...nie przypomnisz bo ty już dawno tu straciłeś ''jaja'' ;D

więc raczej skup się na słoniach ,rychach i zdzichach ...

to twój ''poziom'' :D

211
skorn
5 kwietnia 2021r. o 22:01
Horus napisał(a): teraz co?
wylogujesz się i będziesz pluł jako anonim?
to normalne u takich kmiotów ...:D

[img=1617652754_tzr2772.jpg]

coś tam wiesz o pluciu jadem jako anonim ; )

<i>
22258
#Horus nieaktywny
5 kwietnia 2021r. o 22:16
wrócił fantasta czy kolejny obsesjonat?

wszędzie widzi falco i horusy ...;D

ty ''magistrze'' naprawdę wierzysz w to że nie wiem jak zmienić domyślny adres routera?
jak posłużyć się odpowiednią zakładką?
ja nie muszę ...piszę co myślę i nie jesteś w stanie tego zmienić ...
ani ty ani twój koleś co to ponoć ma kolegów hakerów o czym nie omieszkał tu napisać ...

faceciku ...skup się na tym co jest ci obecnie bliskie ...bo co zrobisz jak ponownie pójdziesz w odstawkę ? :D
ach skornie ...naiwniaku ...;D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.