Pannazdzieckiem napisał(a): Ja podobnie jak Lucjan nie mam niczego do ukrycia . Nie znam Jego młodszego Brata i raczej nie zamierzam poznać , ale skoro są tu tacy , z pod tyldy , co wiedzą lepiej jak to między Braćmi było , niech sprawiedliwości stanie się zadość i niech do mnie zakręcą 698201967 , albo 507413106 . Lubię poznawać prawdę :)
Ciekawym , czy która z plujących na Lucjana tyld będzie miała tyle odwagi cywilnej , aby podać własny numer kontaktowy w celu ustalenia prawdy ?
Myślę , że nie .... morda w kubeł Głupia Papugo.
Pannazdzieckiem napisał(a): Ja podobnie jak Lucjan nie mam niczego do ukrycia . Nie znam Jego młodszego Brata i raczej nie zamierzam poznać , ale skoro są tu tacy , z pod tyldy , co wiedzą lepiej jak to między Braćmi było , niech sprawiedliwości stanie się zadość i niech do mnie zakręcą 698201967 , albo 507413106 . Lubię poznawać prawdę :)
Ciekawym , czy która z plujących na Lucjana tyld będzie miała tyle odwagi cywilnej , aby podać własny numer kontaktowy w celu ustalenia prawdy ?
Myślę , że nie .... morda w kubeł Głupia Papugo.
M21W2 napisał(a): Fofsycja napisał - Czy mógł byś m21 wytłumaczyć dlaczego twój młodszy brat tak cię nienawidzi ,że zerwał wszystkie kontakty z tobą Co do mnie to nigdy nie byłem za komuną a tym bardziej za nacjonalistycznym PISem .,,Twój ból jest większy jak mój " ?
Tak forsycjo znasz dobrze mojego brata który rzeczywiście kieruje się nienawiścią , tak zerwał ze mną wszystkie kontakty .
Mogę Tobie to wszystko wytłumaczyć , mało tego pozwolę Tobie abyś moje słowa napisał publicznie a ja wezmę za nie pełną odpowiedzialność , chciałbym raz na zawsze skończyć z pisaniem o moich sprawach rodzinnych przez wścibskich ludzi takich jak Ty .
Mój telefon - 696207676 - zadzwoń powiedz gdzie mam przyjechać aby Ci to
wyjaśnić zrobię to niezwłocznie .
Mam nadzieję że podejmiesz wezwanie , jeżeli nie to raz na zawsze zamilcz w tym
temacie .
Przecież ty się poróżniłeś ze względu na poglądy polityczne a nie rodzinne sprawy .
~~Niebieski Wawrzynek napisał(a): Panie Lucjanie . Te wszystkie kwiaty , ta ceglana ścianka , imprezka , medale i gadżety to kto opłacił ?
Czy wy odrywający kupony od przekonań i pałający po 40 latach nadal odwetem ale nie wiadomo na kim sami to finansujecie.
Nomenklatura SB ecka , komusza już wymiera i nie ma na kim się odgrywać. A wy dalej swoje. Może by tak ciszej i skromniej nad tą trumną.
Solidarność , wstyd i hańba XX wieku.
M21W2 napisał(a):~~Niebieski Wawrzynek napisał(a): Panie Lucjanie . Te wszystkie kwiaty , ta ceglana ścianka , imprezka , medale i gadżety to kto opłacił ?
Czy wy odrywający kupony od przekonań i pałający po 40 latach nadal odwetem ale nie wiadomo na kim sami to finansujecie.
Nomenklatura SB ecka , komusza już wymiera i nie ma na kim się odgrywać. A wy dalej swoje. Może by tak ciszej i skromniej nad tą trumną.
&t=22s
M21W2 napisał(a):~~Niebieski Wawrzynek napisał(a): Panie Lucjanie . Te wszystkie kwiaty , ta ceglana ścianka , imprezka , medale i gadżety to kto opłacił ?
&t=22sDopisane 26.08.2020r. o godz. 17:50:M21W2 napisał(a):~~Niebieski Wawrzynek napisał(a): Panie Lucjanie . Te wszystkie kwiaty , ta ceglana ścianka , imprezka , medale i gadżety to kto opłacił ?
&t=22s
WAWRZYNEK Twoim wpisem przypomniałeś mi jak naczelny opluwacz komunistyczny Urban wypowiadał się o Solidarności , też pytał kto ją finansuje , odpowiem Tobie , komuniści twierdzili że Solidarność to amerykańska agentura finansowana przez jej agentów .
Niech to będzie prawda dla takich jak Ty .
To co mi moderator nie puścił możesz wysłuchać na youtube wpisując Urban o Solidarności .
Minęło tyle lat a tu w Bolesławcu znalazł się podobny mędrzec .