Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
22258
#Horus nieaktywny
26 sierpnia 2020r. o 15:28
ja mam już wolne od jakiejś 13-ej ...
to żadna ''wymiana '' z mojej strony...
zaczepiony odpowiadam ...

zostawi mnie w spokoju to będę go olewał...proste...:)

i tak oglądam sobie niezwykle ciekawy film ''Hitler's- Circle of evil''
tylko z grzeczności odpowiadam ..;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Niebieski Wawrzynek niezalogowany
26 sierpnia 2020r. o 16:17
Pannazdzieckiem napisał(a): Ja podobnie jak Lucjan nie mam niczego do ukrycia . Nie znam Jego młodszego Brata i raczej nie zamierzam poznać , ale skoro są tu tacy , z pod tyldy , co wiedzą lepiej jak to między Braćmi było , niech sprawiedliwości stanie się zadość i niech do mnie zakręcą 698201967 , albo 507413106 . Lubię poznawać prawdę :)

Ciekawym , czy która z plujących na Lucjana tyld będzie miała tyle odwagi cywilnej , aby podać własny numer kontaktowy w celu ustalenia prawdy ?

Myślę , że nie .... morda w kubeł Głupia Papugo.

To spytaj swego solidarnego kumpla kto zapłacił za ten ściano koszmarek i te kwiaty i tą szemraną imprezkę.
Kwitki medale każdemu wedle uważania. Nawet dla księdza.Niech ci wszyscy " kombatanci z bożej łaski " sfinansują taki cyrk sami to się zdziwisz.Sami z trudem wysupłają pare groszy żeby z kumplami wypić browar a o flaszce nawet nie wsponę.
22258
#Horus nieaktywny
26 sierpnia 2020r. o 16:43
tak oto słowa prawdy gaszą kłamstwa oszołomów...:]
~~Jasnofioletowa Brzoza niezalogowany
26 sierpnia 2020r. o 16:54
Pannazdzieckiem napisał(a): Ja podobnie jak Lucjan nie mam niczego do ukrycia . Nie znam Jego młodszego Brata i raczej nie zamierzam poznać , ale skoro są tu tacy , z pod tyldy , co wiedzą lepiej jak to między Braćmi było , niech sprawiedliwości stanie się zadość i niech do mnie zakręcą 698201967 , albo 507413106 . Lubię poznawać prawdę :)

Ciekawym , czy która z plujących na Lucjana tyld będzie miała tyle odwagi cywilnej , aby podać własny numer kontaktowy w celu ustalenia prawdy ?

Myślę , że nie .... morda w kubeł Głupia Papugo.

Wystarczy ,że ty się tu przedstawiłeś z imienia i nazwiska i teraz cały Bolesławiec ma wyrobione o tobie zdanie.Ciągle piszesz ile to wypiłeś z Mirem i Rychem . chcesz znać prawdę to dzwoń pod 997.A tak w ogóle to z jakiej racji ktoś ma dzwonić do ciebie ?

~~Jasnofioletowa Brzoza niezalogowany
26 sierpnia 2020r. o 17:01
M21W2 napisał(a): Fofsycja napisał - Czy mógł byś m21 wytłumaczyć dlaczego twój młodszy brat tak cię nienawidzi ,że zerwał wszystkie kontakty z tobą Co do mnie to nigdy nie byłem za komuną a tym bardziej za nacjonalistycznym PISem .,,Twój ból jest większy jak mój " ?

Tak forsycjo znasz dobrze mojego brata który rzeczywiście kieruje się nienawiścią , tak zerwał ze mną wszystkie kontakty .
Mogę Tobie to wszystko wytłumaczyć , mało tego pozwolę Tobie abyś moje słowa napisał publicznie a ja wezmę za nie pełną odpowiedzialność , chciałbym raz na zawsze skończyć z pisaniem o moich sprawach rodzinnych przez wścibskich ludzi takich jak Ty .
Mój telefon - 696207676 - zadzwoń powiedz gdzie mam przyjechać aby Ci to
wyjaśnić zrobię to niezwłocznie .
Mam nadzieję że podejmiesz wezwanie , jeżeli nie to raz na zawsze zamilcz w tym
temacie .

Przecież ty się poróżniłeś ze względu na poglądy polityczne a nie rodzinne sprawy .
14240
M21W2
26 sierpnia 2020r. o 17:50
~~Niebieski Wawrzynek napisał(a): Panie Lucjanie . Te wszystkie kwiaty , ta ceglana ścianka , imprezka , medale i gadżety to kto opłacił ?
Czy wy odrywający kupony od przekonań i pałający po 40 latach nadal odwetem ale nie wiadomo na kim sami to finansujecie.
Nomenklatura SB ecka , komusza już wymiera i nie ma na kim się odgrywać. A wy dalej swoje. Może by tak ciszej i skromniej nad tą trumną.
Solidarność , wstyd i hańba XX wieku.

&t=22s

Dopisane 26.08.2020r. o godz. 17:50:

M21W2 napisał(a):
~~Niebieski Wawrzynek napisał(a): Panie Lucjanie . Te wszystkie kwiaty , ta ceglana ścianka , imprezka , medale i gadżety to kto opłacił ?
Czy wy odrywający kupony od przekonań i pałający po 40 latach nadal odwetem ale nie wiadomo na kim sami to finansujecie.
Nomenklatura SB ecka , komusza już wymiera i nie ma na kim się odgrywać. A wy dalej swoje. Może by tak ciszej i skromniej nad tą trumną.

&t=22s

WAWRZYNEK Twoim wpisem przypomniałeś mi jak naczelny opluwacz komunistyczny Urban wypowiadał się o Solidarności , też pytał kto ją finansuje , odpowiem Tobie , komuniści twierdzili że Solidarność to amerykańska agentura finansowana przez jej agentów .
Niech to będzie prawda dla takich jak Ty .
To co mi moderator nie puścił możesz wysłuchać na youtube wpisując Urban o Solidarności .
Minęło tyle lat a tu w Bolesławcu znalazł się podobny mędrzec .
~Bladożółta Tunbergia niezalogowany
26 sierpnia 2020r. o 18:11
Uparci i od zarania będący przeciwnikami Solidarności wreszcie mają szansę coś stworzyć. Przybywający z odsieczą wypoczęty po urlopie przywódca opozycji tworzy nowy ruch, nową solidarność.
Bezpartyjny ruch. Będą mieli wreszcie swoją solidarność to może przestaną zazdrościć działaczom z sprzed 40 lat.
~~Niebieski Wawrzynek niezalogowany
26 sierpnia 2020r. o 18:13
M21W2 napisał(a):

&t=22sDopisane 26.08.2020r. o godz. 17:50:
M21W2 napisał(a):

&t=22s

WAWRZYNEK Twoim wpisem przypomniałeś mi jak naczelny opluwacz komunistyczny Urban wypowiadał się o Solidarności , też pytał kto ją finansuje , odpowiem Tobie , komuniści twierdzili że Solidarność to amerykańska agentura finansowana przez jej agentów .
Niech to będzie prawda dla takich jak Ty .
To co mi moderator nie puścił możesz wysłuchać na youtube wpisując Urban o Solidarności .
Minęło tyle lat a tu w Bolesławcu znalazł się podobny mędrzec .

Panie Lucjanie , nie sięgam tak daleko . Co mnie obchodzi kto fiansował Bolka i Lolka.
Pytam kto zapłacił za to co na obrazkach.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza