~~Rudawa Krzewuszka napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Januszku szukasz zaczepki przypisując mi to czego nie było, bawisz mnie w ten sposób od lat , nie wściekaj się jak i ja bawię się twoimi "klockami" , weź coś na wstrzymanie .
Lucjan , jak tam twoje truskawki , będzie co Niemcowi sprzedać ??
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cis pospolity napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Marchewkowe Lnica, skąd masz takie informacje o Dudzie, podaj , przeczytam i odpowiem. ?.
A od kiedy tu tu odpowiadasz? Zawsze spier..da...lasz jak ostatni tchórz .
Masz rację takich jak ty anonimowych hejterów trzeba unikać . Własne smrody sami wąchajcie.
O smrodzie to ty tu wiesz najwięcej bo takiego smrodu jaki tu sam robisz nikt nie przebije.
M21W2 napisał(a): Marchewkowe Lnica, skąd masz takie informacje o Dudzie, podaj , przeczytam i odpowiem. Dopisane 17.05.2024r. o godz. 19:10:Ktoś napisał: ~~Marchewkowa Lnica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Marchewka, CENZOR jest po twojej stronie, swój
Może też nie lubi pseudo związkowych kombatantów? :) musiał być w wojski i też nie lubi czerwonych kaprali :)
Nie znam żadnego związkowego kombatanta, poczytaj kto zasługuje na to miano.Dopisane 17.05.2024r. o godz. 19:26:Marchewkowa , Duda nie pracował w kopalni Wujek, cały twój wpis to stek kłamstw.
Nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz :) komuchy wiedzieli co robią wysyłając Cię na szkółkę :)przeczytaj jeszcze raz a jak będzie mało to jeszcze raz :) wyraźnie pisze że, Duda miał po hucie latać a nie po Wujku :)wiesz dobrze że, linków wrzucanych tutaj nie lubią, wbij w Google, piotr duda złapany przez komisarza wojskowego i jest tam cały artykuł w Polityce :)