M21W2 napisał(a): Janusz ja wszystko robię aby tobie pomóc ołowiany rzołnieżyku. Odpowiedz jaka choroba spowodowała że nie byłeś w wojsku, lub jak działał parasol ochronny tatusia porucznika ( bezpartyjnego ) chroniący syneczka platfusa przed wojskiem .
~~Kawowa Skalnica napisał(a): ty mnie chcesz niby pomagać a sam sobie nie potrafisz...
nie bierz się chłopie za rzeczy które nie tylko cię przerastają a o których nie masz bladego pojęcia...;D
jesteś w konstrukcji prostszy niż przysłowiowy cep a rzucasz się tu w takie tematy które tylko potwierdzają twoją bezgraniczną ignorancję...
jak to jest ''opozycjonisto'' że uciekasz od prostych odpowiedzi jak zbity kundel? ;D
jak to jest śmieszny gostku że już w 2018 lub 19 twoi związkowcy zapowiadali protesty antyrządowe ?...a kto w tych latach był u władzy? PO?
jak to jest dudowy podnóżku że w tych latach związkowcy chcieli odwołania twojego związkowego ''przewodniczącego'' bo stwierdzili że jest upartyjniony do granic możliwości...;D
wiem...ty nic o tym nie wiesz a to co teraz piszę to kłamstwa...;D
a że kmiocie nie masz nic do powiedzenia to robisz teraz sam to co innym dupku zarzucasz...
''wycieczki osobiste''
więc cytując wczorajsze twoje określenia jesteś BUCEM...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kawowa Skalnica napisał(a): ty mnie chcesz niby pomagać a sam sobie nie potrafisz...
nie bierz się chłopie za rzeczy które nie tylko cię przerastają a o których nie masz bladego pojęcia...;D
jesteś w konstrukcji prostszy niż przysłowiowy cep a rzucasz się tu w takie tematy które tylko potwierdzają twoją bezgraniczną ignorancję...
jak to jest ''opozycjonisto'' że uciekasz od prostych odpowiedzi jak zbity kundel? ;D
jak to jest śmieszny gostku że już w 2018 lub 19 twoi związkowcy zapowiadali protesty antyrządowe ?...a kto w tych latach był u władzy? PO?
jak to jest dudowy podnóżku że w tych latach związkowcy chcieli odwołania twojego związkowego ''przewodniczącego'' bo stwierdzili że jest upartyjniony do granic możliwości...;D
a że kmiocie nie masz nic do powiedzenia to robisz teraz sam to co innym dupku zarzucasz...
''wycieczki osobiste''
Ale się kundel rozszczekał , Janusz przyznaj się, byłeś w ZOMO, daj głos , jak dasz głos to znak że byłeś , jak nie dasz głosu to nie byłeś.
M21W2 napisał(a): Januszku szukasz zaczepki przypisując mi to czego nie było, bawisz mnie w ten sposób od lat , nie wściekaj się jak i ja bawię się twoimi "klockami" , weź coś na wstrzymanie .
M21W2 napisał(a): ~~Kawowa Skalnica napisał(a): ty mnie chcesz niby pomagać a sam sobie nie potrafisz...
''wycieczki osobiste''
~~Rudawa Krzewuszka napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Januszku szukasz zaczepki przypisując mi to czego nie było, bawisz mnie w ten sposób od lat , nie wściekaj się jak i ja bawię się twoimi "klockami" , weź coś na wstrzymanie .
Lucjan , jak tam twoje truskawki , będzie co Niemcowi sprzedać ??