Zastosowana autokorekta
skorn napisał(a): A kto to ten Gorlewski, żeby się przejmowac jego opinią? Kolejny antypisowski oszołom? Już tych kilku z forum wystarczy ; )
~~Amarantowa Brzoza napisał(a):Horus napisał(a):
Dzieje się tak zwykle, gdy właściciel udostępnił zawartość małej grupie osób, zmienił jej widoczność lub ją usunął.
z obawy przed tym że zbyt dużo tam nieprzychylnych tekstów kiedy widzi się tak prymitywną propagandę?:]
Robi się tak, żeby takie wścibskie osoby jak ty nie miały dostępu do treści.
Zastosowana autokorekta
~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a): W stanie wojennym dużo musiałem podróżować po dolnym śląsku i w większości miast miałem problemy z zomo i milicją. Ale gdy przyjeżdżałem do bolca to tutaj zawsze był spokój i jakby stanu wojennego nie było.
A teraz nagle namnożyło się wszelkiej maści "walczących o wolność" którzy od nowa piszą historię.
M21W2 napisał(a):~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a): W stanie wojennym dużo musiałem podróżować po dolnym śląsku i w większości miast miałem problemy z zomo i milicją. Ale gdy przyjeżdżałem do bolca to tutaj zawsze był spokój i jakby stanu wojennego nie było.
A teraz nagle namnożyło się wszelkiej maści "walczących o wolność" którzy od nowa piszą historię.
Dobrze się z tym czujesz posuwając się do kłamstw ... ,