Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Amarantowa Brzoza niezalogowany
27 sierpnia 2020r. o 19:45
Horus napisał(a):
Dzieje się tak zwykle, gdy właściciel udostępnił zawartość małej grupie osób, zmienił jej widoczność lub ją usunął.

z obawy przed tym że zbyt dużo tam nieprzychylnych tekstów kiedy widzi się tak prymitywną propagandę?:]

Robi się tak, żeby takie wścibskie osoby jak ty nie miały dostępu do treści.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
27 sierpnia 2020r. o 19:56
~~Amarantowa Brzoza napisał(a):
Horus napisał(a):
Dzieje się tak zwykle, gdy właściciel udostępnił zawartość małej grupie osób, zmienił jej widoczność lub ją usunął.

z obawy przed tym że zbyt dużo tam nieprzychylnych tekstów kiedy widzi się tak prymitywną propagandę?:]

Robi się tak, żeby takie wścibskie osoby jak ty nie miały dostępu do treści.

a mnie to ''wali'' :]

gdyby nie Przemek nawet bym na to nie zareagował ...

widzisz dupku ?...nawet nie zaprzeczyłeś nigdzie że moje pisanie na forum przeniosłeś na fb...
nawet tutaj udajesz ''konspiratora''?...hahaha
27 sierpnia 2020r. o 20:03
Horus napisał(a): Robi się tak, żeby takie wścibskie osoby jak ty nie miały dostępu do treści.

widzisz dupku ?...nawet nie zaprzeczyłeś nigdzie że moje pisanie na forum przeniosłeś na fb...

Oj, Janusz chciałbyś wiedzieć z kim piszesz,ale ja ci nie napiszę. Lucjanem nie jestem.
~~Bordowa Dalia niezalogowany
27 sierpnia 2020r. o 20:31
Horus napisał(a): Robi się tak, żeby takie wścibskie osoby jak ty nie miały dostępu do treści.

Oj, Janusz chciałbyś wiedzieć z kim piszesz,ale ja ci nie napiszę. Lucjanem nie jestem.
Zapytaj tego oszusta płytkolepa, czy już zaczął płacić podatki.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
27 sierpnia 2020r. o 20:43

Ja Lucjana jeszcze nie widziałem , ale szanuję . Przema znam dość dobrze i też szanuję . Obaj Panowie mają różne wersje rzeczywistości jaką przeżywają i przeżyli , ale jedno można powiedzieć z całą pewnością ,dołożę wszelkich starań , aby połączyć Diabła z Aniołem. Panowie wybierzcie sobie którąś z ról :D

ps . Przemo Twoje szperdalaj swego czasu ... do dzisiaj się z tego śmieję :D

Dobrej nocy Wam życzę i zapierdzielam po piwo :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
27 sierpnia 2020r. o 22:04
Mamy teraz z ciebie ubaw przy winku :). Pisałeś, że się wylogowujesz i piszesz spod kwiatka więc do kogo ten tekst ?

Pisz, jak się nazywa twoja firma :). Bo chyba na czarno nie robisz w dzisiejszy.ch czasach kiedy tyle donosików do skarbówki ludzie wysyłają :)
20886
#Jurko61 nieaktywny
27 sierpnia 2020r. o 23:34
Horus napisał(a):
~~Amarantowa Brzoza napisał(a): Facet ma ok 300 znajomych a pod jego postami sporadycznie jedno, dwa "polubienia" , nawet jego znajomi mają go gdzieś. To se znalazłeś"ałtorytet". Dodatkowa wklejasz rozmowę z prywatnego konta na forum, mówił ci ktoś, że tak zachowują się tylko skur...wiele ?

ja też mam ''znajomych'' a wśród nich Brad Pitt...;)

żaden to dla mnie ''ałtorytet'' :] a co do reszty to nie pierdziel tu takich bzdur bo forum to jest otwarte dla wszystkich ...jego brat też tam pisze...;)

fragment pewnej rozmowy ze mną na forum ,ten ''opozycjonista'' przeniósł na forum fb ...

czy pytał mnie o pozwolenie?...; )

a może tak zachowują się właśnie ''skur...wiele''
:]
Dopisane 27.08.2020r. o godz. 18:59:Jurek Złotkowski
Lucjan jeszcze bym dodał rozdawnictwo

Szanowny Januszu wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości vel Horus , jeżeli masz satysfakcję droczenia oraz udowadniania kto ma rację , a kto nie
z moim starszym bratem Lucjanem , twoja decyzja ,
Lecz mam prośbę o nie publikowanie mego imienia i nazwiska .
Przypuszczam iż było to tylko przypadkowo i już się nie powtórzy .

Zastosowana autokorekta

22258
#Horus nieaktywny
28 sierpnia 2020r. o 9:05
Jurko61 napisał(a):
Horus napisał(a):

fragment pewnej rozmowy ze mną na forum ,ten ''opozycjonista'' przeniósł na forum fb ...

czy pytał mnie o pozwolenie?...; )

a może tak zachowują się właśnie ''skur...wiele''

Szanowny Januszu wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości vel Horus , jeżeli masz satysfakcję droczenia oraz udowadniania kto ma rację , a kto nie
z moim starszym bratem Lucjanem , twoja decyzja ,
Lecz mam prośbę o nie publikowanie mego imienia i nazwiska .
Przypuszczam iż było to tylko przypadkowo i już się nie powtórzy .

myślę że przeczytasz jeszcze raz początek posta w którym odnoszę się do tego ze to Twój brat zamieścił na fb fragmenty naszej pisaniny z forum ''bolca''
czy miał na to moją zgodę?...zapytaj...;)

pytasz czy mam ''satysfakcję z droczenia...itd.''?
maleńką owszem bo udowadnia to jakim jest hipokrytą...;)
jest to w sumie niewiele znaczące ale mimo wszystko dziwi mnie to ze po tylu słowach krytyki nie tylko moich bo fb aż roi się od komentarzy podobnych do moich do niego to nie dociera ...
jego sprawa ...jak mnie i postać mojego Ojca pozostawi w spokoju i ja nie będę reagował ...
co do Twojej prośby która jest dla mnie wyraźna i jak widzę osobista oczywiście zastosuję się do niej tak jak tego oczekujesz :)

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.