Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Orange zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~dawny znajomy niezalogowany
6 października 2024r. o 13:24
Tak to ja piszę byś w końcu coś zrozumiał i zastosował się do udzielanej rady i skorzystał z kozetki u terapeuty paranoiku.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~dawny znajomy niezalogowany
6 października 2024r. o 13:25
~~dawny znajomy napisał(a): Tak to ja piszę byś w końcu coś zrozumiał i zastosował się do udzielanej rady i skorzystał z kozetki u terapeuty paranoiku.

~dawny znajomy niezalogowany
1 godz. 20 min. temu
~~Jaskraworóżowy Nawłoć napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Więc dlaczego Lucjan nie napisze tu że nie on zamieścił post z danymi Janusza? Nie napisze bo wpisy w sieci nie kłamią . A że Lucjan to kłamca i cham i wie że jest przegranym będzie unikał prostej odpowiedzi.

Nie zaczepiaj BEKSO , nie będziesz zalewał się łzami.

Przecież to ty wiejski chamie zacząłeś od zaczepek i wyzwisk. Ty masz już uwiąd starczy tak daleko posunięty że nie pamiętasz swoich porannych wpisów?
Jesteś chamem i takim zostaniesz .Chamem i kłamcą. Na dodatek tchórzem i miękką fają .Bez odrobiny honoru .
~~ niezalogowany
6 października 2024r. o 17:42
~~dawny znajomy napisał(a): A to się Lucjan podpalił. Prawda bolesna ale powinieneś być wdzięczny za słowa prawdy bo może dzięki nim przejrzysz na ślepia i może takie słowa skłonią cię do jakiejś refleksji i podjęcia pracy nad sobą by chociaż odrobinę stać się lepszym człowiekiem.
Lucjan byłeś już na przesłuchaniu w sprawie nieuprawnionego udostępniania danych osobowych czy zasłonisz się niepamięcią i legitymacją związku?

Byłem na przesłuchaniu , odmówiłem zeznań bez obecności adwokata . Przekazałem policji skany z postami podanymi przez "dawny znajomy "aby sprawdzono czy moje podejrzenia że jesteś Januszem są uzasadnione . Dostałem pismo z policji że przyjęli moje zawiadomienie, będą prowadzone dwie sprawny , będzie się działo .
~~ niezalogowany
6 października 2024r. o 17:54
Dziszejsze wpisy zeskanowałem wszystkie od wpisu Bolecnauty po ostatni, łącznie z moimi odpowiedziami , zostaną też przekazane policji.
~~pytanie retoryczne niezalogowany
6 października 2024r. o 17:56
A nie pytali cię , tak przypadkiem, przy okazji jak już tam byłeś , czy to nie ty wkleiłeś do sieci dane Janusza ?
~~drnauk medycznych niezalogowany
6 października 2024r. o 18:00
~~ napisał(a): Dziszejsze wpisy zeskanowałem wszystkie od wpisu Bolecnauty po ostatni, łącznie z moimi odpowiedziami , zostaną też przekazane policji.

Tak jak przypuszczałem , idziesz w niepoczytalność . Sprytnie , sąd skaże cię tylko na leczenie.w zakładzie zamkniętym.
~~ niezalogowany
6 października 2024r. o 18:09
~~drnauk medycznych napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Dziszejsze wpisy zeskanowałem wszystkie od wpisu Bolecnauty po ostatni, łącznie z moimi odpowiedziami , zostaną też przekazane policji.

Tak jak przypuszczałem , idziesz w niepoczytalność . Sprytnie , sąd skaże cię tylko na leczenie.w zakładzie zamkniętym.

Ten wpis też zeskanowany, podanie danych to wykroczenie, przeczytaj co grozi za uporczywe nękanie .
~~dobra rada niezalogowany
6 października 2024r. o 18:18
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~drnauk medycznych napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Dziszejsze wpisy zeskanowałem wszystkie od wpisu Bolecnauty po ostatni, łącznie z moimi odpowiedziami , zostaną też przekazane policji.

Ten wpis też zeskanowany, podanie danych to wykroczenie, przeczytaj co grozi za uporczywe nękanie .

Ty sobie łeb zeskanuj ,powiększ i zobacz czy masz coś w środku .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.