Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~takie to wykroczenie niezalogowany
6 października 2024r. o 18:24
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~drnauk medycznych napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Dziszejsze wpisy zeskanowałem wszystkie od wpisu Bolecnauty po ostatni, łącznie z moimi odpowiedziami , zostaną też przekazane policji.

Tak jak przypuszczałem , idziesz w niepoczytalność . Sprytnie , sąd skaże cię tylko na leczenie.w zakładzie zamkniętym.
Ten wpis też zeskanowany, podanie danych to wykroczenie, przeczytaj co grozi za uporczywe nękanie .

Osoba, która nielegalnie udostępnia dane osobowe, może być pociągnięta do odpowiedzialności karnej i skazana na grzywnę, ograniczenie wolności lub pozbawienie wolności do lat 3. Dodatkowo, osoby poszkodowane mogą domagać się odszkodowania za naruszenie swoich praw.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
6 października 2024r. o 18:32
oj Lucuś ,Lucuś...
cienki boluś z ciebie...;D
czytam to co wypisujesz i zastanawiam się jak daleko jeszcze pójdziesz w swojej ignorancji ...;D
to sobie też zapisz w kajeciku...

odmówiłeś zeznań bez adwokata?...a po co ci ten adwokat?...sam nie potrafisz się obronić ?
boisz się że nie będziesz potrafił się poprawnie wysłowić? ....przedstawić swoje racje?
Lucuś ...a skany ze swoimi wyzwiskami ,obrażaniem i kłamstwami też tam pokazałeś? ...czy o tym ''zapomniałeś''? ;D

teraz szukasz wybiegu obracając kota dupą i uciekasz w ''nękanie''?

ty myślisz oszołomie że nie mam twoich postów gdzie od lat to robisz nawet poruszając moje sprawy rodzinne?
naiwniak z ciebie ...;D

teraz zasłaniasz się w idioty.cz.ny wręcz sposób kopiami jakichś ''dawnych znajomych''? ...a co to ma do rzeczy? a gdzie to któryś z nich zwyzywał cię od ''meneli'' czy ''bydlaków''?
a ty chamie robiłeś to dzisiaj od samego rana...

jeśli to jest prawda że byłeś na Policji a ja zostanę tam wezwany to bądź pewien że ja pojawię się tam z całym pakietem zrzutów twoich chamskich i wulgarnych postów...
i chętnie popatrzę na minę tego twojego adwokata...;D

ps. przypomnieć ci jeden ,dwa czy dziesięć twoich postów? ...;D
mam je pod ręką...
~~Jaskraworóżowy Nawłoć niezalogowany
6 października 2024r. o 18:38
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): oj Lucuś ,Lucuś...
cienki boluś z ciebie...;D
czytam to co wypisujesz i zastanawiam się jak daleko jeszcze pójdziesz w swojej ignorancji ...;D
to sobie też zapisz w kajeciku...

odmówiłeś zeznań bez adwokata?...a po co ci ten adwokat?...sam nie potrafisz się obronić ?
boisz się że nie będziesz potrafił się poprawnie wysłowić? ....przedstawić swoje racje?
Lucuś ...a skany ze swoimi wyzwiskami ,obrażaniem i kłamstwami też tam pokazałeś? ...czy o tym ''zapomniałeś''? ;D

teraz szukasz wybiegu obracając kota dupą i uciekasz w ''nękanie''?

ty myślisz oszołomie że nie mam twoich postów gdzie od lat to robisz nawet poruszając moje sprawy rodzinne?
naiwniak z ciebie ...;D

teraz zasłaniasz się w idioty.cz.ny wręcz sposób kopiami jakichś ''dawnych znajomych''? ...a co to ma do rzeczy? a gdzie to któryś z nich zwyzywał cię od ''meneli'' czy ''bydlaków''?
a ty chamie robiłeś to dzisiaj od samego rana...

jeśli to jest prawda że byłeś na Policji a ja zostanę tam wezwany to bądź pewien że ja pojawię się tam z całym pakietem zrzutów twoich chamskich i wulgarnych postów...
i chętnie popatrzę na minę tego twojego adwokata...;D

ps. przypomnieć ci jeden ,dwa czy dziesięć twoich postów? ...;D
mam je pod ręką...

Kolejny skan do kolekcji, pisz dalej.
6 października 2024r. o 18:41
Janusz ty naucz się czytać ze zrozumieniem, nie musisz
6 października 2024r. o 18:43
Nie musisz się tłumaczyć jak to nie ty piszesz jako Bolecnauta lub dawny znajomy, winny się tłumaczy.
6 października 2024r. o 18:48
~~Jaskraworóżowy Nawłoć napisał(a): Janusz ty naucz się czytać ze zrozumieniem, nie musisz

a co mnie obchodzi to że to skopiowałeś?...co tam jest takiego co może kogoś zainteresować?
prawdę napisałem...;D

teraz to nagle Janusz?...trzeba tak było pisać od początku a nie wyzywać od ''gnid'' czy ''kanalii'' i ''parów''
poszedłeś w ślady swojego koleżki i skończysz jak on a kto wie czy nie bardziej boleśnie...
nic się nie nauczyłeś na jego przykładzie i w swojej naiwności myślałeś że ci to przejdzie...
otóż nie Lucuś...;D
6 października 2024r. o 19:03
~~Jaskraworóżowy Nawłoć napisał(a): Nie musisz się tłumaczyć jak to nie ty piszesz jako Bolecnauta lub dawny znajomy, winny się tłumaczy.

a gdzie ja się i z czego tłumaczę?
nawet gdybym pisał jako ''bolecnauta'' czy ''dawny znajomy'' to czy to by było kłamstwo? ...więc o co ci chodzi?
gdzie tu jakaś by była moja ''wina''? ;D
przecież byliśmy ''znajomymi'' ...czyż nie?

6 października 2024r. o 19:16
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jaskraworóżowy Nawłoć napisał(a): Janusz ty naucz się czytać ze zrozumieniem, nie musisz

a co mnie obchodzi to że to skopiowałeś?...co tam jest takiego co może kogoś zainteresować?
prawdę napisałem...;D

teraz to nagle Janusz?...trzeba tak było pisać od początku a nie wyzywać od ''gnid'' czy ''kanalii'' i ''parów''
poszedłeś w ślady swojego koleżki i skończysz jak on a kto wie czy nie bardziej boleśnie...
nic się nie nauczyłeś na jego przykładzie i w swojej naiwności myślałeś że ci to przejdzie...
otóż nie Lucuś...;D

Nie będę na forum przypominał twoich wyzwisk , na to przyjdzie czas i miejsce. U innych widzisz "źdźbło" w oku u siebie nie widzisz "belki" . Moje odpowiedzi zawsze były i będą adekwatne do twoich wyzwisk lub innego Bolecnauty takiego jak ty.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza
REKLAMA Orange zaprasza